So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Beelden storm.
Gemaakt door Mike van Doorn
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
DE olympische spelen..
Welke trends komen terug
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Op 22 september 2012 gingen 40 mensen met zichzelf de strijd aan. Zij fietsten van Brugge naar Charlois. Een tocht van 143 km. De jongste deelnemer was.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Dansen made by: Eva Heeremans.
WAI-PASS in BuSO De Brug.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
De paus Het is geen nieuwtje meer, de paus is dood, ondertussen is er zelfs al nen anderen. WHC zal u aan de hand van deze voorstelling wegwijs maken in.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
De Olympische spelen.
De Olympische Spelen.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Taaloefeningen.
Dromen van een witte Kerst
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Dancetour Breda 19 mei 2013.
Utrecht Danst. Jaarlijks festival Organisatie door Culturele Zondagen en Vrede van Utrecht 2013 de 4 e editie Meerdere locaties in Utrecht.
Interpreteren van data
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst...
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
3FM Serious Request.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
De dans Mijn spreekbeurt gaat over de dans. Ik heb het onderwerp gekozen, omdat het mijn hobby is en ik er veel over weet.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Mijn verjaardag..
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
KIVO Door: Jesse, Jorrit, Niels, Larissa, Amber, Baukje en Naomi.
H4 lezen ‘zoekend lezen’.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst.... Werk, alsof je nooit geld nodig had...
Tafeltennis quiz T.T.V. Reflex
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Bibliotheek. Wij zijn naar de presentatie van Tosca Menten geweest. Wij zijn met groep 7 naar een presentatie van Tosca Menten geweest. Het was heel leuk.
Mijn spreekbeurt Mijn spreekbeurt gaat over lego Ik heb dit gekozen omdat ik lego heel leuk en goed bedacht vindt.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Semantisatieverhaal: Mijn buurman is vaak niet thuis
Semantisatieverhaal: Ik ben een grote fan van zang- en dansprogramma’s op de televisie. Ik ben bijvoorbeeld gek op “Dance Dance Dance”. Kennen jullie dit.
Transcript van de presentatie:

So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse en Vlaamse televisie word uitgezonden. Het eerste seizoen was het een volledige Nederlands programma, maat sinds het tweede seizoen is het ook een Vlaamse programma geworden. De eerste show begon op 4 September 2008 in Nederland en het jaar daarop de tweede seizoen met Vlaanderen op 1 September het is een soort gelijke talentenjacht als “Idols “en “X Factor” alleen word er gezocht naar een nieuwe dansster. De show is bedacht door Simon Fuller en Nigel Lythgoe, zij hebben ook de eerdergenoemde programma’s bedacht. De show laat een mix zien van verschillende kandidaten:van danser van de straat tot winnaar van nationale wedstrijden. Er worden van alle kandidaten verwacht dat ze zich breder gaan vormden dan een bepaald dansstijl. De winnaar van de show wint een Amerikaanse dansstudie naar keuze, een geldprijs en per seizoen verschillend een rol in een entertainmentproductie. Daarnaast krijgt de winnaar ook de titel “Beste danser van de lage landen”. Nadat de winnaar bekend word gemaakt, gaan de 10 finalisten toeren over het hele land dus ook over België. Tijden de tour dansen ze een paar dansen die ze in de show ook hebben gedanst.

8 Januari 2012 was ik aanwezig bij de première van de SYTYCD theater tour van Mijn verwachtingen waren er hoog, omdat ik iedere zondag voor de buis zat om de show te bekijken en dat deed ik met veel plezier. En in het echt zou het nog beter moeten zijn wat het ook was. Ik heb een anderhalf uur lang genoten van een spetterend optreden met ongeveer 46 choreografieën. De ene act was nog niet over of de ander stond al weer op de podium. Onder heerlijke beats en soms ontroerende muziek werd er gedanst alsof hun leven er vanaf hing! Het was een spektakel en ik heb er van genoten!