De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Door: Jessica Bacuna

2 De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.

3 Ik wist niet wat is moest verwachtten want ik wist niet wat de opdrachten waren van de andere klassen. Ik wist ook niet dat het echt een aparte ruimte was waar ons kunstwerk zou staan.

4 HAVO 5 maakte de glamour camping kleding. Wij, HAVO 4, hebben portretten van onszelf gemaakt. MAVO 4 had met schetsen van hun zelf andere voorwerpen aangekleed.

5 Je ziet aan de meubels die er gebruikt zijn door mavo 4 en aan de soorten kleding die havo 5 gemaakt heeft dat het uit deze tijd komt.

6 Vroeger was het om rijkdom te tonen als je een kunstwerk in je huis had hangen. En het werd gemaakt om boodschappen weer te geven. Nu is het voor vermaak of om bijvoorbeeld de cultuur van een land te laten zien. Ook is het om je op het verkeerde pad te brengen dus dat je helemaal verdwaalt raakt in het schilderij.

7 De tentoonstelling heet Glamping. Ik moest bij die titel meer denken aan kunst met licht. En ik had de voorstelling denk ik anders genoemt omdat er niet alleen maar kunst stond van HAVO 5, maar ook van MAVO4 en HAVO 4 en die kunstwerken passen helemaal niet bij het thema.

8 Ik vond het heel gezellig want er waren best veel mensen gekomen, en het filmpje dat we te zien kregen van een paar HAVO 5 leerlingen was heel grappig, dus ik vond het zeker geslaagd!


Download ppt "Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google