De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende."— Transcript van de presentatie:

1 Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende intrumenten. Door de leeftijdsverschil kunnen ze elkaar makkelijk invullen.

2

3 Op 13 Mei 2012 was ik naar café Kraaij en balder in Eindhoven geweest. Mijn verwachtingen waren niet zo groot omdat ik niks van dit band wist. Ik had er wel eerder wat van gehoord maar niet mezelf er in verdiept. Eenmaal daar waren ze nog aan het voorbereiden. Ze begonnen met zich zelf te voorstellen daarna begonnen de al te zingen maar voordat ze begonnen moest de publiek ook meedoen met te bedenken wat je op een Lazy Sunday zou kunnen doen. Ze zongen veel bekende liedje die ik kende maar ook liedjes waarvan ik nooit heb gehoord, maar toch vind ik ze leuk! Twee uur lang heb ik kunnen genieteen van hun muziek en humor. Het leukste vond ik was dat ze verschillende instrumenten gebruikten. Gitaar, piano,drums, viool, en nog veel meer! Dit was pas hun eerste optreden en in mijn ogen hebben ze het goed gedaan. Mijn Sunday was in ieder geval niet Lazy!


Download ppt "Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende."

Verwante presentaties


Ads door Google