De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag Vr. 16 nov: Maandviering De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is in de week na de vakantie aanwezig op: Maandag:08.00 – 14.00 Dinsdag: 08.00 – 12.30 Woensdag: 08.00 – 12.30 Donderdag: 13.00 – 17.30 Vrijdag:08.00 – 14.30 Kinderboekenweek Vrijdag 10 oktober jl. hebben we de op school de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met een voorleeswedstijd voor de groepen 5 t/m 8. Na een spannende finale in een bomvolle aula werd Zarina uit groep 6 uiteindelijk als winnaar gekozen door de jury. Van harte gefeliciteerd Zarina!!! Na de uitreiking van de oorkonde en het boek aan de winnaar van de voorleeswedstrijd, werd de winnaar bekend gemaakt van de gemaakte boekjes die in groep 5 t/m 8 gemaakt werden. Als beste werd het boekje van groep 7/8 gekozen: “Hoe overleef ik….” Gefeliciteerd groep 7/8. In de middag was er als klap op de vuurpijl ook nog een poppenvoorstelling in de kleutergymzaal die gegeven werd door de kinderen uit groep 5 en 6. Een groot compliment voor de kinderen die er zo hard aan gewerkt hebben om er een succes van te maken. Schoolplein Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft is de aannemer begonnen met het ophogen van het schoolplein. De tegels waren dermate gezakt dat dit echt nodig was. In eerste instantie zou dit in de herfstvakantie plaatsvinden. De aannemer heeft echter besloten wat eerder te beginnen. Hierdoor is er wat ongemak met betrekking tot het gebruik van het schoolplein. Onze excuses daarvoor. Wij hopen dat deze werkzaamheden na de herfstvakantie afgerond zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan de deuren van de school in de middag pas om 13.00 uur open. Zarina ‘De voorleeskampioen’ Website Met beschuit en muisjes hebben wij vandaag de ‘geboorte’ van de nieuwe website in de klassen gevierd. De nieuwsbrief zal vanaf heden ook op de website geplubiceerd worden. Verder vindt u hier allerlei informatie over de school, actuele informatie met betrekking tot de groepen en natuurlijk foto’s zodat u weet waar uw kind op het moment mee bezig is. Kijk dus snel op: www.drmartinlutherkingschool.nl www.drmartinlutherkingschool.nl

2 Nieuwsbrief 18 oktober2012 De tijd van je leven! Mededelingen:  De nieuwe website van de school is online : www.drmartinlutherkingschool.nlwww.drmartinlutherkingschool.nl  Denkt u nog aan het inleveren van de rapportmapjes? Vakantie Het team van de Dr. Martin Luther Kingschool wenst u, en iedereen om u heen, een hele fijne vakantie toe. Techniekmiddag Op vrijdag 2 november as. staat weer een techniekmiddag gepland. Ook dit jaar komt “Funscience” weer op school om met een “verbazingwekkend” programma de aftrap te geven. De groepen 5 t/m 8 krijgen een spetterende show te zien van twee ‘knappe koppen.’ Zij laten zien hoe afval kan verdwijnen en zo maar oplost. Hoe koud water verandert in een berg warm ijs. Ze laten een zuurproef zien, waarbij je bloed sneller gaat stromen. En…… snel af kan koelen. En dat is vreemd: je handen worden niet eens nat als je ze in water doet. Maar pas op: dit waterafstotende stofje is zo brandbaar dat het kan dienen als vuurspuwer. Haren kunnen er van overeind gaan staan.. In de groepen 1 t/m 4 komen er ‘knappe koppen’ in de klas. Zij doen samen met de kinderen allerlei leuke proefjes. Zo gaan er kinderen zeep maken, maken ze een spannend drankje en worden er stuiterballen gemaakt. Het belooft een waanzinnige middag te worden!!!!


Download ppt "Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag."

Verwante presentaties


Ads door Google