De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich allemaal mee bezighoud. De OC bestaat uit : Mascha (voorzitter,) Saskia (voorzitter), Linda (penningmeester), Marieke, Barbara, Monique, Mariella, Gracia, Marjolein, Sylvia, Esther, Martine, Nicole, Patrice, Cor en 2 leerkrachten (Juf Anja en Juf Marijke). Voor aanmeldingen, suggesties en vragen kunt u ons altijd aanspreken of een email sturen naar ons emailadres: oudercommissie @deterpweesp.nl

2 Nieuws van de OC •Op donderdag 05 April was de OC al vroeg aanwezig op school om de paaslunch voor te bereiden. Veel smeer- en snijwerk, maar altijd erg gezellig met z’n allen. Onder het genot van een kopje koffie werd alles voorbereid om de kinderen een lekkere en gezellige paaslunch te geven. Croissants, ontbijtkoek, kaas, worst etc. en natuurlijk de matzes niet te vergeten. •Hieronder ziet u een impressie van de paaslunch. •. •En zelfs de paashaas kwam nog even langs met iets lekkers.

3 Nieuws van de OC •Maandag 23 April moesten de groepen 4 t/m 8 al vroeg op school zijn om te vertrekken naar de Efteling. Het beloofde een dag vol spanning en avontuur te worden. Veel gespannen en lachende gezichtjes stappen de bus in. Dag tot straks Mama, hoor je over de parkeerplaats. Dat het een geslaagde dag is geweest ziet u hieronder op de foto’s !!

4 Nieuws van de OC een zeer geslaagde dag •De groepen 1 t/m 3 vertrokken iets later naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. De dag begon nat, maar na de lunch werd het droog en kwam de zon erbij. Wat een genot om al die lachende gezichtjes te zien. De kinderen hebben in bootjes gevaren, geschommeld, paardje gereden, oldtimers bestuurd, de voorstelling Violinde gezien, teveel om op te noemen. Kortom: een zeer geslaagde dag. Als traktatie van de OC kregen alle kinderen een zakje chips. •

5 Nieuws van de OC •Op dinsdag helaas een gewone schooldag; zoals de leerlingen het noemden. Want na zo’n leuk schoolreisje, smaakt het natuurlijk naar meer! Op woensdag eerst een gezellige samenkomst op het schoolplein van beide scholen en daarna de Vossenjacht. Er liepen nu van 2 scholen wel heel veel vossen door Aetsveld. En het weer werkte gelukkig ook mee. •Deze dag werd gecombineerd met de meesters- en juffendag. Wat in de klassen werd gevierd. •En het Jubileumfeest samen met de Hobbedob was ook een groot succes. Met spelletjes, open podium, erg lekkere shoarma en niet te vergeten de Adelaar die voor deze speciale gelegenheid ook nog even langs kwam. Iedereen bedankt voor alle hulp.

6 Dit was het eerste OC nieuws. Graag wil de OC alle ouders bedanken die voor de Lustrumweek hun hulp hebben aangeboden. Mede dankzij uw hulp werd de Jubileumweek een groot succes !


Download ppt "Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich."

Verwante presentaties


Ads door Google