De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten."— Transcript van de presentatie:

1 “Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.

2 Donderdag 28 oktober 2010 Jippie! Na weken wachten eindelijk onze oppepperdag!! Het begon al om 12.00uur, wij Robyn en Kyara zaten te wachten samen met papa, mama, opa en oma, toen onze wensvervullers Katrien en Iris binnenkwamen met fotograaf Pieter. Er werd koffie gedronken met wat lekkers erbij. Toen werd een deel verteld aan ons wat er vandaag allemaal ging gebeuren. Wij wisten alleen dat er een party georganiseerd was, maar wat ze verder allemaal voor ons geregeld hadden was voor ons een verassing.

3 Na de koffie gingen we lopend naar de Cosmo kapper bij ons in Castricum. Daar aangekomen werd verteld dat ze onze haren, nagels en make-up gingen doen. YES! We hadden 2 uur de tijd om te veranderen in glitter & glamour girls.. Na de make-over, werden we met de auto naar de fotograaf gebracht voor een fotoshoot! Geweldig hoe professioneel Hans Balk ons binnen enkele seconden ontspannen op de foto wist te zetten. Het zijn prachtige foto’s geworden!! Dank je wel Hans!!

4 EN TOEN STOND INEENS DE LIMOUSINE KLAAR!! Geweldig!! Hij was Rood-Zwart.. We reden langs ons huis waar de Vips stonden te wachten om mee te gaan naar de feestlocatie. Na een ererondje in de Big-Limo kwamen we aan bij de Bakkerij, die omgetoverd was tot een ware feestlocatie, met ballonnen, slingers en bloemen en waar de gasten al op ons stonden te wachten. Van 18.00 tot 20.30 uur was er een feest voor Kyara; Kyara haar klasgenootjes en vrienden/vriendinnen, kwamen samen met haar feestvieren. Terwijl Dj Rob de muziek al aan het indraaien was, konden de kinderen eerst een patatje met snack halen bij de kraam van de Goudgele patat, die ook speciaal voor ons feest was ingehuurd..

5 Het 10 feest was 3,5 uur lang gezelligheid met muziek, karaoke en andere spelletjes. Ze hebben genoten!! Vanaf 21.00 uur barstte het Sweet Sixteen feest los!! Het was een gezellig intiem feest met vriendinnen van school en uit de omgeving van Castricum, En een zeer speciale groep vrienden van de hartstichting.. Er werd gedanst op de muziek van Dj Rob waarna halverwege de avond een HipHop groep van Mariz een optreden kwam geven voor Robyn. In een melige bui hebben we het nummer van kabouter plop aangevraagd, waarna de avond pas echt op gang kwam.. Na een mooie avond van gezelligheid en vreugde moest het feest toch beëindigd worden, dus om 00.00 uur was het echt ten einde.. Iedereen bedankt voor jullie komst!!

6


Download ppt "“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten."

Verwante presentaties


Ads door Google