De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Trouwfeest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Trouwfeest."— Transcript van de presentatie:

1 Het Trouwfeest

2 Ten huwelijk vragen Bij ons is het normaal dat de man de vrouw ten huwelijk vraagt. Meestal doen ze dat tijdens een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld op het strand, op vakantie of op een ander speciaal moment. De man gaat op zijn knieën en heeft een ring. Als de vrouw ja zegt krijgt ze de ring en gaan ze het trouwfeest regelen.

3 Alles regelen Dit is alles wat je moet regelen voor het trouwfeest.
Datum prikken Locatie Gemeente bellen Jurk en pak uitzoeken Taart regelen Ringen kopen Muziek regelen Uitnodigingen versturen

4 Vrijgezellen feest Voor het huwelijk regelen de vrienden en vriendinnen een feestje voor de bruid en bruidegom. Alle mannen gaan samen iets leuks doen en alle vrouwen. Vaak gaan ze lekker iets eten, doen mee aan een leuke of grappige activiteit en gaan ‘s avonds gezellig stappen in een discotheek. Soms willen ze de bruid of bruidegom een beetje voor gek zetten, ze laten hem of haar dan een grappig pak aantrekken zodat iedereen kan zien dat hij of zij gaat trouwen.

5 De bruiloft Op de bruiloft geven de bruid en bruidegom elkaar het ‘ja’ woord. Dit gebeurt in een kerk of in het gemeentehuis. De vrouw krijgt meestal de achternaam van de man, hier mogen ze zelf voor kiezen. Daarna is er een groot feest. Er komt allemaal familie en een hoop vrienden. Iedereen feliciteert de bruid en bruidegom. Er is muziek, iedereen danst en eet lekkere dingen. Na het feest gaan de bruid en bruidegom vaak nog op huwelijksreis. Ze gaan dan een paar dagen weg, in Nederland of naar het buitenland.

6 Zo ziet een bruidspaar eruit

7 Dit was ons antwoord Gemaakt door: Jeffrey, Remco, Luuk, Ossman, Wajnat, Sander & Kevin. Wij hebben de informatie van een interview met een juf. De foto’s hebben we van internet.


Download ppt "Het Trouwfeest."

Verwante presentaties


Ads door Google