De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg."— Transcript van de presentatie:

1 Door Rosalie Blok

2 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg. Ieder jaar moeten de Studenten projecten maken en de Vierdejaars moeten een hele collectie maken. Alles wordt deze avonden geshowd op een catwalk.

3 Hoe hebben ze de Koepelhal in de Spoorzone geschikt gemaakt voor een modeshow? De Koepelhal is een grote lege oude hal, hoe hebben ze er voor gezorgd dat het er leuk uitzag?

4 Toen ik binnenkwam dacht ik wauw dat is vet gedaan! Toen we een rondleiding kregen in de Koepelhal, was het een grote lege hal. Ze vertelden dat ze verschillende evenementen hielden in deze hal, maar hoe zorg je dat zo’n hal sfeer krijgt?

5 Wat me meteen opviel was dat ze 1/3 e van de zaal hebben afgeschermd, zodat de zaal iets minder groot was. Ze hebben een groot zwart doek opgehangen. Achter het zwarte doek was dan de ‘backstageruimte’ waar alle modellen zich konden klaarmaken om op de catwalk te gaan.

6 Daarnaast hadden ze vooraan, waar ook de catwalk lag, een heleboel stoelen neergezet, in verschillende rondjes. Dit zag er leuk en gezellig uit. Helemaal achter in de zaal, waar ook de bar stond, hadden ze nog een aantal tafeltjes met stoelen neergezet zodat mensen daar voor de show of na de show nog gezellig iets konden drinken. Deze tafeltjes zagen er gezellig uit en ook de bar was gezellig aangekleed met kaarsen etc.

7 In het midden van de zaal, waar dus geen tafels en stoelen stonden, hadden ze verschillende projecten neergezet van de studenten van de mode/maatkleding opleiding, de studenten stonden bij het project en lieten ook zien hoe ze de dingen maakte. Voordien en nadien konden de mensen hier dus een kijkje nemen.

8 Bij de aankomst stonden buiten gek verkleedde mensen en mensen op stelten. Ze verwelkomde iedereen enthousiast. Ook na de show stonden ze er weer om iedereen te bedanken voor de komst. Dit droeg heel erg bij aan de sfeer en beleving. In de Koepelhal, in het middelste deel, rolschaatsten meisjes in ontworpen kleding van de studenten. Dit zag er erg leuk uit en droeg ook bij aan de beleving van de avond. Ze zagen er gaaf uit en het vulde de zaal ook op.

9 Het licht en het geluid was ook super gedaan. Er was heel veel licht en daar werd gedurende de show ook veel mee gedaan. Het geluid was ook heel goed, dit had ik voordien niet verwacht, omdat we toch in een grote oude ruimte stonden. Een dj draaide al bij aankomst en ook gedurende de show was er leuke muziek. Na afloop van de show bleef de dj muziek draaien.

10 Al met al vond ik het echt super goed en leuk georganiseerd. Het hele plaatje klopte, er was goed over nagedacht. De hele beleving en show klopte. Overal stonden studenten klaar om de bezoekers te helpen en te sturen. Zelfs bij de wc waren studenten om alles goed bij te vullen en schoon te houden. Als enige tip heb ik om nog iets meer stoelen vooraan te plaatsen, want niet iedereen kon zitten. Ik stond ook achteraan waardoor ik niet alles goed kon zien. Ze hadden ook op het scherm (waar vooral afbeeldingen op geshowd werden) de show kunnen filmen en op dat scherm projecteren. Af en toe deden ze dit ook, het was nog beter geweest om dat heel de show te doen.

11 Heel erg toffe locatie voor een evenement. Echt complimenten aan de organisatie, het lijkt me onwijs gaaf om aan zoiets mee te werken.


Download ppt "Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg."

Verwante presentaties


Ads door Google