De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een."— Transcript van de presentatie:

1 Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN

2 OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een opname van Jensen bij te wonen. Jensen is lange tijd van de de buis geweest. Hij heeft besloten om zijn comeback te maken, maar wel op een andere manier als eerst. Hij is van plan alles wat serieuzer aan te pakken.. Dit wilde wij dan wel eens met onze eigen gaan gaan bekijken. De aflevering bestond uit een diepgaand interview met 1 persoon. Bij onze opname was dit Nicolette Kluijver. Na dit interview waren Tatjana en Hennie Huisman ook te gast.

3 VERWACHTING VOORAF & ERVARING Ik verwachte niet veel. Ik heb enkele jaren Jensen een paar keer gekeken maar vond er nooit veel aan. De humor was heel flauw en de gasten vielen nog al eens tegen. Toen Vanja vroeg ik mee wilde had ik mijn twijfels. Maar ach, met een gratis opname is nooit wat mis. Op 17 april was het zover en vertrokken we met z’n alle naar Weesp. Dit kleine plaatsje ligt achter Hilversum dus een grote studio had ik al uit mijn hoofd gezet. Het was een kleine afgeschermde ruimte die in het midden van een soort loods stond. We moesten op kussentjes zitten. Dit had ik niet verwacht omdat het er op tv altijd luxe uit ziet.

4 De show begon en duurde een uurtje, hierna hadden we eventjes pauze. Na de pauze hadden we nog een keer een uur opnames. Dit vond ik vrij lang duren doordat je niet fijn kon zitten. Na de opnames werden we naar buiten geleid en konden we weer terug naar huis. Achteraf gezien vond ik het een leuke opname. Natuurlijk was de flauwe humor van Jensen nog steeds aanwezig maar de interviews gingen wat dieper dan in vorige seizoenen.

5 RECLAMES RONDOM Wat me meteen opviel toen we bij de studio kwamen was dat er nergens reclame hing. Geen spandoeken, borden of een teken van sponsors. Toen ik de uitzending op tv bekeek verscheen er regelmatig reclame tussen de aflevering door. O.a. Van RTL Woonmagazine. In de studio zelf werd nergens reclame getoond.

6 OBSERVEER HET PUBLIEK Ik heb altijd gedacht dat Jensen veel publiek had. Bij afleveringen van vorige seizoenen zat het publiek altijd helemaal vol (althans, dat leek zo). Tijdens onze opname zaten er ongeveer 50 mensen. Dit was veel minder dan ik verwachtte. De helft van de banken was maar bezet. De crew van Jensen moest bij de uitzending zitten om het vol te laten lijken. We moesten klappen en geluid maken voor 200 mensen.. Pijn aan de handen dus!

7


Download ppt "Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een."

Verwante presentaties


Ads door Google