De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010"— Transcript van de presentatie:

1 Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
HET GEHEIM VAN DE AJUIN Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010

2 In 1919, het jaar waarin de GRIEP 40 miljoen mensen doodde, bezocht een dokter talrijke boeren om te zien of hij hen kon helpen met hun strijd tegen de griep Veel boeren en hun familieleden hadden de griep gekregen en velen onder hen waren eraan gestorven.

3 De boer kwam op een boerderij waar iedereen tot zijn grote verrassing in perfecte gezondheid verkeerde. Toen hij hen vroeg wat ze anders deden dan de anderen zei de boerin dat ze in elke kamer van het huis een niet gepelde ajuin in een bord had gelegd.

4 Ze gaf hem een van de ajuinen.
De dokter geloofde haar niet. Hij vroeg of hij een van de ajuinen kon krijgen die ze had gebruikt Die wilde hij onder de microscoop onderzoeken. Ze gaf hem een van de ajuinen. De dokter vond in de ajuin het griepvirus. De ajuin had naar alle waarschijnlijkheid het virus geabsorbeerd, waardoor het gezin gezond was gebleven.

5 Ik heb een gelijkaardig verhaal gehoord bij mijn kapster
Ik heb een gelijkaardig verhaal gehoord bij mijn kapster. Enkele jaren voordien hadden klanten van haar de griep gekregen en ze waren allemaal ziek geworden. Het daaropvolgende jaar zette de kapster meerdere borden met niet gepelde ajuinen in haar salon en tot haar grote verwondering werd niemand van haar behandelde klanten ziek.

6 Ik heb deze informatie aan een vriendin in OREGON (VS) gestuurd
Ik heb deze informatie aan een vriendin in OREGON (VS) gestuurd. We werken regelmatig samen op het vlak van gezondheid. Ze vertelde mij een interessante ervaring met ajuinen.

7 Ik kende het verhaal over de boeren niet, maar ik kreeg een longontsteking die me erg ziek maakte. Ik had een artikel gelezen waarin stond dat men de twee uiteinden van een ajuin moet afsnijden, er met een vork in prikken en hem de ganse nacht op een bord bij de zieke leggen. Verder stond er dat de ajuin ‘s morgens zwart was geworden door de microben. Ik heb dat gedaan. De ajuin was ‘s anderendaags in een erbarmelijke staat en IK VOELDE ME VEEL BETER!!!

8 In dat artikel stond ook dat vroeger in de kamers geplaatste ajuinen en look de mensen hadden beschermd tegen de zwarte pest. Beide hebben krachtige antibacteriële en antiseptische eigenschappen.

9 De moraal van dit verhaal: koop enkele ajuinen, leg ze overal in huis in borden zonder ze te pellen. Leg er ook een of twee op uw werkplek als u in een kantoor werkt. Wij hebben dat niet gedaan en de griep gekregen!

10 Het proberen kost niet veel! Slechts voor 1 euro ajuinen kopen!!!
De ajuinen zullen ervoor zorgen dat u en uw naasten niet ziek worden En als u toch de griep krijgt zal hij minder hevig zijn... Het proberen kost niet veel! Slechts voor 1 euro ajuinen kopen!!!

11 Een gezondheidsmedicijn voor de ganse familie...

12 Aan allen nog een prettige dag! STUUR DEZE INFORMATIE DOOR!


Download ppt "Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010"

Verwante presentaties


Ads door Google