De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Het is niet altijd wat het lijkt.”

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Het is niet altijd wat het lijkt.”"— Transcript van de presentatie:

1 “Het is niet altijd wat het lijkt.”
Blijf lezen tot aan de onderkant van de pagina want je zult zien. Het is niet altijd wat het lijkt. Twee reizende engelen stopten om te overnachten in het huis van een rijke familie. De familie was onbeleefd en weigerde de engelen te laten overnachten in het gastenverblijf van hun landhuis. In plaats daarvan kregen de engelen een kleine ruimte in de koude kelder. Toen ze hun bed maakten op de harde vloer, zag de oudere engel een gat in de muur en repareerde het. Toen je de jongere engel vroeg waarom hij dat deed, antwoordde de oudere engel: “Het is niet altijd wat het lijkt.”

2 De volgende nacht wilden de engelen overnachten in een huis van een erg arme, maar erg gastvrije boer en zijn vrouw. Nadat ze het het kleine beetje voedsel dat ze hadden met de engelen hadden gedeeld, liet het echtpaar de engelen in hun bed slapen, zodat ze een goede nachtrust hadden. Toen de volgende morgen de zon opkwam troffen de engelen de boer en zijn vrouw in tranen aan. De enige koe die het echtpaar had en haar melk was hun enige bron van inkomsten, lag dood in de wei. De jongere engel was woedend en vroeg aan de oudere engel: “Hoe kon je dit laten gebeuren?” De eerste man had alles, toch hielp je hem, beschuldigde ze de oudere engel. De tweede familie had weinig of niets, maar was bereid alles delen en toch laat je hun koe doodgaan.

3 Het is niet altijd wat het lijkt.”
“Het is niet altijd wat het lijkt”, antwoordde de oudere engel. “Toen we in de kelder van het landhuis waren, zag ik dat er goud zat verstopt in het gat in de muur. Omdat de eigenaar zo van hebzucht vervuld was en niets van zijn rijkdom wilde delen, heb ik het gat verzegeld zodat hij het niet zal vinden." “Toen we afgelopen nacht bed van de boer sliepen, kwam de engel des doods om zijn vrouw op te halen. In plaats daarvan gaf ik hem de koe. Het is niet altijd wat het lijkt.” Soms is dat precies wat er gebeurt als dingen niet zo uitpakken als had gemoeten.. Als je vertrouwen en geloof hebt, dan moet je er ook op vertrouwen dat alle uitkomsten van de dingen die gebeuren altijd in je voordeel zijn. Het kan wel een tijdje duren voordat je dat weet...

4 Sommige mensen komen in ons leven en zijn snel weer weg …
Sommige mensen worden vrienden en blijven een tijd...en laten prachtige voetstappen achter op ons hart... en daarna zijn we nooit meer dezelfde persoon omdat we een goede vriend hebben gevonden!!

5 Gisteren is verleden tijd. Morgen is een mysterie.
Vandaag is een geschenk. Daarom heet het ook The Present!!! Ik denk dat dit leven bijzonder is...leef en geniet van elk moment... Het is geen generale repetitie!!! Neem deze kleine engel en houdt haar dicht bij je. Zij is je beschermengel die gestuurd is om over jou te waken!!!

6 Dit is een bijzondere beschermengel …
geef haar binnen enkele uren nadat je haar ontvangen hebt door aan 5 mensen… Nadat je dat hebt gedaan mag je een wens doen... Als je haar door hebt gegeven, zal je wens vervuld worden en zal ze voor altijd over je waken…. Zo niet… dan zullen haar tranen vloeien en zullen geen wensen vervuld worden… Delete deze boodschap niet, want hij komt van één hele bijzondere engel. Er is iemand die haar nodig heeft en waar je haar naartoe moet sturen...


Download ppt "“Het is niet altijd wat het lijkt.”"

Verwante presentaties


Ads door Google