De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven."— Transcript van de presentatie:

1 Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Bekijk deze presentatie op je gemak en je zult je „Echte Vrienden“ leren kennen

2 Tenminste 5 mensen in deze wereld houden zoveel van jou, dat zij voor jou zouden willen sterven
Tenminste 15 mensen in deze wereld houden op de een of andere manier van jou. De enige reden, waarom iemand jou zou kunnen haten,is, omdat hij/zij net zoals jij zou willen zijn. Een glimlach van jou kan iemand vreugde geven, ook als hij/zij jou niet graag mag.

3 Iedere nacht denkt er IEMAND aan jou, voor hij/zij naar bed gaat
Er is iemand voor wie je alles betekent Er is iemand die niet zonder jou kan leven Op jouw manier ben je speciaal en bijzonder Iemand, van wie je het bestaan niet eens weet, houdt van jou

4      Ook als je een grote fout maakt, zal er op de een of andere manier toch iets goeds uit voortkomen.
     Als je denkt dat de hele wereld tegen je is, kijk dan nog maar eens goed om je heen: misschien heb je jezelf wel van de wereld afgekeerd.      Als je denkt,dat je geen kans hebt gekregen om te bereiken wat je wilde, dan wil je het misschien in werkelijkheid wel niet echt. Maar als je in jezelf gelooft, dan zul je het waarschijnlijk later wel krijgen(bereiken).

5 Vertel aan anderen hoe je je voelt, pas dan weet hij/zij het.
      Denk aan de complimenten die je krijgt, vergeet de slechte meningen (die evntueel anderen over jou hebben?)      Vertel aan anderen hoe je je voelt, pas dan weet hij/zij het.      Als je een goede vriend(in) hebt,neem de tijd om hem/haar te zeggen hoe geweldig hij/zij is.    Je moet wel een goede vriend(in) zijn, want er is iemand die je dit gestuurd heeft. Als hij/zij iets voor je betekent, stuur dit dan terug.

6 Stuur deze mail naar zo veel mogelijk mensen, die iets voor je betekenen..
Je zult daardoor waarschijnlijk niet meer geluk krijgen, maar je kunt een ander zijn/haar dag wat mooier maken en misschien bereik je daardoor dat de ander zijn levensverwachtingen ten goede verandert. Veel Geluk! Design by Bertl 2002


Download ppt "Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven."

Verwante presentaties


Ads door Google