De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze TANTRA komt uit India.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze TANTRA komt uit India."— Transcript van de presentatie:

1 Deze TANTRA komt uit India.
Het maakt niet uit of je bijgelovig bent of niet. Het is echt de moeite van het lezen waard. Dit is een Nepalesche Tantra gelukstotem. Het geluk zal je tegemoet treden, binnen 4 dagen nadat je deze hebt ontvangen en gelezen. TANTRA. Stuur kopieën naar iedereen die je geluk wil wensen…. Er zijn er genoeg… Als ik mensen vergeet die wel in mijn hart wonen, dan hebben zij ook geluk. Ik stuur je geen geld, omdat ik dat niet heb.

2 INSTRUCTIES VOOR HET LEVEN:
Eet veel rogge. Geef mensen meer dan zij willen, en doe dat met heel je hart. Leer je favoriete gedicht van buiten. Geloof niet alles wat je hoort, besteed niet alles wat je hebt, en slaap niet zo lang als je wilt. Wees oprecht als je zegt, “Ik hou van jou.” Als je tegen iemand, “Sorry” zegt, kijk die persoon dan in de ogen.

3   Geloof in liefde op het eerste gezicht.
   Negeer nooit iemands dromen. Heb lief, diep en gepassioneerd, misschien bezeer je je, maar het is de enige manier, om het leven compleet te leven.    Pak onenigheid aan op een nette manier, wees niet beledigend.       Beoordeel mensen nooit op hun verwanten.      Spreek langzaam, maar denk snel.

4 Als iemand je een vraag stelt die je niet wil beantwoorden, glimlach dan en vraag, “Waarom wil je dat weten?” Onthoud dat de diepste liefde en de grootste prestatie ook de grootste risico’s met zich mee brengen. Bel je moeder Als dat niet kan, denk dan tenminste aan haar. Zeg, “Gezondheid!”, als er iemand niest. Als je verliest, onthoud dan de les.

5    Onthoud de 3 R’s:    Respecteer jezelf,    Respecteer ieder ander, en leg    Rekenschap af voor al je daden.   Laat een discussie niet zodanig uit de hand lopen, dat een goede vriendschap erdoor in gevaar komt.    Als je merkt dat je je hebt vergist, doe dan alles wat nodig is om dat onmiddellijk recht te zetten.   Glimlach, als je de telefoon opneemt, de beller zal in staat zijn dit te merken.    Trouw met een persoon die graag praat Als je eenmaal bejaard bent is praten een van de beste kwaliteiten die je bij iemand kan vinden.

6    Besteed ook wat tijd alleen.
   Sta open voor veranderingen, maar behoud je eigen normen en waarden.    Onthoud dat stilte soms het beste antwoord is.     Lees meer boeken en kijk minder TV.    Lijd een goed en eerlijk leven Dan kan je, als je oud bent en terug denkt aan het verleden, er nogmaals van genieten.    Vertrouw GOD, maar doe je auto goed op slot.

7   Een goede atmosfeer in huis is belangrijk.
  Doe alles wat mogelijk is om je huis vredig en harmonieus te houden.   Als je ruzie hebt met iemand waarvan je houdt, probeer dan alleen te praten over deze ruzie.   Haal geen oude koeien uit de sloot.   Lees tussen de regels door.   Deel je kennis, het is een manier om onsterfelijk te worden.

8   Wees zachtaardig tegenover onze planeet.
  Blokkeer moeder natuur niet.   Houd jezelf uitsluitend met je eigen zaken bezig.   Vertrouw geen partner die nooit zijn/haar ogen sluit tijdens het zoenen.   Ga minstens éénmaal per jaar ergens heen waar je nog nooit bent geweest.   Als je veel verdient, doe dan wat aan liefdadigheid Het is de beste beloning die het fortuin je kan geven.

9 Onthoudt dat soms een minder goede prestatie, toch geluk kan schenken.
Leer de regels goed, dan weet je ook hoe je ze op de juiste manier kan omzeilen. Onthoud: de beste relatie is er een, waar de liefde voor elkaar belangrijker is, dan de behoefte om bij elkaar te zijn. Beoordeel de mate van succes, aan wat allemaal is gedaan en gelaten, om het te bereiken Zie sex en koken als een deel van een overeenkomst, verwacht er niet te veel voor terug.

10 Houd dit bericht niet zelf
Houd dit bericht niet zelf. De TANTRA gelukstotem moet weer uit je handen zijn binnen 96 uur. Stuur kopieën en kijk wat er gebeurt. In de 4 dagen daarna zal je een plezierige verrassing krijgen. Het is waar, zelfs als je het niet gelooft. Stuur dit bericht naar tenminste 5 personen en je leven zal veranderen: 0-4 personen: Je zal een kleine verbetering bemerken. 5-9 personen: Je leven zal overeenkomstig je verwachtingen veranderen. 9-14 personen: Je zal minstens 5 verrassingen krijgen in de komende 4 dagen. 15 of meer personen: Je leven zal drastisch veranderen, je dromen beginnen uit te komen.


Download ppt "Deze TANTRA komt uit India."

Verwante presentaties


Ads door Google