De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor 2007. Je hoeft het maar een paar seconden lezen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor 2007. Je hoeft het maar een paar seconden lezen."— Transcript van de presentatie:

1 Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor Je hoeft het maar een paar seconden lezen en er dan over nadenken. Hou dit bericht niet. De mantra moet uit je handen binnen de 96 uren. Je krijgt dan een heel prettige verrassing. Dit geldt voor iedereen – ook al ben je niet bijgelovig… of van eender welk geloof…

2 I N S T R U C T I E S V O O R H E T L E V E N
1. Hou er rekening mee dat grote liefde en grote verwezenlijkingen groot risico inhouden 2. Als je verliest, verlies dan de les niet. 3. Volg de drie R’en: Respect voor u zelf, Respect voor anderen en Responsabiliteit voor al je daden.

3 4. Onthou dat niet verkrijgen van wat je wil soms een wonderlijke gelukstreffer is.
5. Leer de regels zo dat je weet hoe ze op de juiste wijze te doorbreken. 6. Laat een klein dispuut geen grote relatie schaden. 7. Besef je een fout te hebben begaan, zet dan direct stappen om ze te corrigeren.

4 8. Breng elke dag wat tijd alleen door.
Open de armen voor verandering, maar laat je waarden niet aantasten. 10. Denk eraan dat stilte soms het beste antwoord is. 11. Leef een goed, eerbaar leven. Als je dan ouder bent en erop terugdenkt, kan je er een tweede keer van genieten. 12. Een liefdevolle sfeer in je huis is de fundering voor je leven.

5 13. Hou het, bij onenigheid met dierbaren, enkel bij de
huidige situatie. Breng het verleden niet ten berde. 14. Deel je kennis. Het is een manier om onsterfelijkheid te bereiken. 15. Wees aardig voor de aarde. 16. Ga eens in het jaar ergens waar je nog nooit geweest bent.

6 17. Denk eraan dat de beste relatie er één is waar je liefde
voor elkaar uitsteekt boven je nood aan elkaar. 18. Beoordeel je succes aan wat je moest opgeven om het te bereiken. 19. Benader liefde en koken met roekeloze overgave.

7 STUUR DEZE MANTRA E-MAIL NAAR MINSTENS 5 MENSEN EN JE LEVEN ZAL BETEREN
0-4 mensen: Je leven zal lichtjes verbeteren. 5-9 mensen: Je leven zal verbeteren zoals je het wil. 9-14 mensen: Je krijgt minstens 5 verrassingen in de volgende 3 weken. 15 mensen & meer: Je leven zal drastisch verbeteren en al waar je ooit van droomde zal beginnen vorm aan te nemen. Hou dit bericht niet. De mantra moet uit je handen gaan binnen 96 uren. Je zal een zeer aangename verrassing krijgen…


Download ppt "Goed Karma Dit is een mooie tekst, en kort. Geniet ervan! Het is wat de Dalai Lama te zeggen heeft voor 2007. Je hoeft het maar een paar seconden lezen."

Verwante presentaties


Ads door Google