De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket."— Transcript van de presentatie:

1 Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket in Solovastru.

2 Met verschillende personen en winkelwagentjes zijn wij in Reghin inkopen gaan doen voor de pakketten in Solovastru. Hier ziet u Roelof, Manuel en Petru (vlnr). Petru helpt bijna elke dag mee met het werk.

3 Vanwege de vele pakketten die in Solovastru uitgedeeld worden, komen we geregeld bij de supermarkt. Daar zijn we al bekend en komen ze direct met extra medewerkers om alles bij de kassa te verrekenen. Sommige producten moeten zelf stuk voor stuk gescand, nageteld of gecontroleerd worden!

4 In Solovastru aangekomen, maken we in de voorraadkamer de pakketten.

5 De mensen zaten al snel voor hun huis te wachten, nadat we enkele gezinnen bezocht hadden. Manuel bleef bij de pakketten in de laadruimte van de bus, terwijl Anna en Mariana ze uitdeelden.

6 De pakketten brengen we naar de mensen toe hier in het dorp. Bij sommigen gaan we op bezoek. Anderen geven we een pakket voor het huis, waar we met een lijst werken. Hier ziet u Mariana, onze vertaalster, een naam afvinken na het overhandigen van een paaspakket.

7 Elke familie krijgt een pakket. Geduldig staan ze in de lijn, alles verloopt erg rustig.

8 Het is mooi lenteweer, maar vanwege de regen van enkele dagen geleden is het erg modderig op de weg. Daarom rijdt Mariana eventjes mee in de laadruimte van de bus.

9 De mensen waren erg dankbaar voor het pakket dat ze ontvingen.

10 Zij zaten ook hoopvol te wachten op een pakket.

11 Na ontvangst namen ze het direct mee naar huis.

12 Roelof reed de bus steeds vooruit, maar stapte af en toe ook uit om de mensen te begroeten. Zijn outfit is deze keer aangepast aan het mooie lenteweer!

13 Deze oudere meneer was ook dankbaar met zijn pakket en deed speciaal voor de foto zijn pet af.

14 Maar niet iedereen stond netjes te wachten. Zoals deze man, die wat problemen leek te hebben en aan het eind van de ochtend nog sliep.

15 Deze mensen waren zo blij met hun pakket, dat ze direct gingen kijken wat er in zat. Hier ziet u bijvoorbeeld een kinderbijbel, chocolade en eieren.

16 Namens alle mensen in Roemenie die een paaspakket hebben ontvangen: Heel erg bedankt voor uw ondersteuning! Stichting Immanuel Bedum Maart 2010


Download ppt "Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket."

Verwante presentaties


Ads door Google