De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dag 13

3 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten.
Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de laatste dag van het dagboek. En wel een hele speciale. Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de gezellige tijd in Nederland. Het was wederom een heel groot feest. Ik heb echt genoten van jullie blije gezichtjes.

4 Het is voor mij een geweldig jaar geweest
Het is voor mij een geweldig jaar geweest. En wat heb ik toch een lieve Pieten. Ik heb genoten van de wereldreis. Dit is een ervaring geweest om nooit te vergeten. Eigenlijk heb ik vanaf Juni één groot Sinterklaasfeest gehad! En een van de hoogtepunten was toch zeker wel jullie verrassingsfeest in Schin op Geul. Ik vond jullie liedjes en spelletjes geweldig! Maar stiekem moet ik nog vaak lachen om Flip Flopper. Vooral toen hij met zijn neus in de taart viel.

5 Natuurlijk ging er ook dit jaar weer van alles mis
Natuurlijk ging er ook dit jaar weer van alles mis. Maar ja… dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Want af en toe denken mijn Pieten dat ik van niets weet… maar ik weet natuurlijk alles. En ik weet zeker dat altijd alles weer goed komt. Net zoals het goed is gekomen met mijn Paardje. Hij was gelukkig ook weer op tijd terug voor Pakjesavond.

6 Waren de cadeautjes naar wens?
Hadden mijn Pieten alles goed ingepakt? Gelukkig maar… want daar gaat het toch allemaal om. Dat iedereen een geslaagd Pakjesfeest heeft gehad. Het was wel behoorlijk koud dit weekend in Nederland. Dus ik ben wel een beetje blij dat we nu weer op weg zijn naar Spanje. Daar is het tenminste een beetje warmer.

7 Zo… ik ga nu langzaam mijn verhaal afsluiten.
Ik hoor boven op het dek allerlei gerommel en geschreeuw van de Pieten. Zou er weer iets aan de hand zijn? Lieve kindertjes… ik zou zeggen … lief zijn het komende jaar! En dan zie ik jullie graag weer in November 2012 terug. Van alle Pieten een dikke Pepernoot en tot volgend jaar. Oh ja… zou ik het bijna vergeten. Heel veel lieve groetjes van Dagboekpiet. Liefs, Sinterklaas


Download ppt "Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de."

Verwante presentaties


Ads door Google