De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar."— Transcript van de presentatie:

1 Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar was de Sint niet echt blij mee. We zaten dus met onze snoep in gebouw C….

2 Eigenlijk ging onze uitstap door op zondagmorgen 16 november om 10u00. Het was een tocht met spanning, inspanning, ontspanning en onverwachte wendingen …( dit laatste vooral voor de Sint ) 1 van de Pieten was eigenlijk al betrapt, nog voor hij helemaal in tenue was. Nooit gedacht dat er hier op zondagmorgen om 10u00 al een drietal kulakkers in en rond het gebouw zouden zijn…. ( Er wordt hier ook rijles gegeven op de parking)

3 Nog vlug de laatste instructies…

4 En we zijn weg, naar gebouw C dus, zoals gewoonlijk…

5

6

7 Niet langs hier, want Sint heeft zijn botten niet mee…

8 ons “Bella” laten we best hier staan…

9 Want, heb je al gezien hoe we hier naar binnen moeten ?

10 Oef…we zijn bovengeraakt (gelukkig zit er hier nog geen glas in) Let op Sint, niet te dicht bij de rand gaan staan !! Uw evenwicht is niet meer 100%...

11 Ze zitten hier blijkbaar weer met veel technische problemen…

12 Zeg Piet, is dit niet iets dat we zouden kunnen gebruiken ?

13 1 2 3 Ja, en wat gebeurt er hier nu ???

14 Oei, Oei, Sint voelt zich niet goed !!! Arme Sint….

15 Wat zijn die Pieten daar nu weer aan het konkelfoezen ???

16 Een ritje door de spina, dit konden we nu toch niet laten !! En het gaat hier goed bergaf… en de Sint stuurt !!

17 En nu: Stage diving ?? Sint is goe bezig..

18 Niet doen Sint ! Denk aan uw knieën….

19 Het wordt tijd om naar huis te gaan, Sint is moe. (Tja, hij is ook geen 3 x 7 meer, en het was ook een vermoeiende tocht )

20 Maar door die spina lopen, was niet zo’n goed idee…

21 Er is op het einde zelfs nog geen entrée ! Gebouw E Klop, Klop, klop

22 Uiteindelijk zijn we er geraakt in gebouw ‘E’… Maar echt logisch zijn ze hier nu toch niet!! Komt er na ‘C’ dan niet gewoon ‘D” ?? (A, B, C, D, en dan toch pas E?)

23 Sint heeft alles dan nog eens aandachtig bekeken, En hij zag dat het goed was….

24 Jullie snoep ligt dus in E 1133 Sint heeft ondertussen ook het leveringsadres van het IRC aangepast: E 1133 ipv C 933. Volgend jaar zou alles dus normaal moeten verlopen… Alhoewel ze hebben hier nog bouwplannen… (Sint weet alles)

25 Salut ! We zijn weg The End


Download ppt "Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar."

Verwante presentaties


Ads door Google