De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond."— Transcript van de presentatie:

1 Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.

2 Glow 2011 plattegrond.

3 Verwachtingen. Ik was al een paar keer eerder naar Glow geweest, dat vond ik toen wel mooi. Dit jaar ben ik weer geweest en mijn verwachtingen waren dat er weer mooie kunstenwerken te zien waren met mooie licht. Mijn verwachtingen waren iets te hoog hoewel ik niet alles gezien heb was dat wat ik wel gezien heb, niet zo mooi als voorgaande jaren.

4 De Zwarte Doos. Ik vond De Zwarte Doos het leukste van Glow. Er wordt stroom doorgeleid waardoor je tonen krijgt. Die tonen zijn dan zo gevormd dat er een liedje te horen was. Als je goed luisterde hoorde je bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean!

5 Filmpje. Klik op het filmpje hieronder.

6 Thema. Het thema van Glow in 2011 was: Waan en Werkelijkheid. Glow trekt jaarlijks veel bezoekers. Het is in het centrum van Eindhoven en er is dan een route gemaakt die je kan lopen. Bij elk licht kunstwerk staat ook een klein verhaaltje. In het ED stonden ook de programma’s en wat informatie van Glow.

7 Overzicht.

8 Conclusie. Functie: Glow is voor de entertainment. Mening: Het was minder leuk dan vorig jaar. Wat ik wel heel spectaculair vond was De Zwarte Doos. Ik wist niet eens dat dat kon! En hoe je zoiets kan bedenken en dan ook nog uitvoeren. Knap!


Download ppt "Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond."

Verwante presentaties


Ads door Google