De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint."— Transcript van de presentatie:

1 Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint

2 wat is kunst Iedereen vind vast wel een soort kunst mooi. Maar er smaken verschillen, want de ene vind bijvoorbeeld abstrakt mooi en de ander weer niet. Kunst kan heel veel soorten dingen aan je doorbrengen. Het kan dus heel ontroerend zijn maar ook weer niet. Vroeger waren er best veel schilders zoals Rembrandt en van gogh. Dat zij nu hele beroemde schilders

3 Realistisch en abstract
Realistisch en abstract zijn 2 verschillende soorten schilderkunsten. Realistisch is een soort kunst waarin je kan zien wat het is. En abstract is waar je niet kan zien wat het is. Ik vind realistisch wat mooier dan abstract Dat komt omdat ik niet van abstract hou. En meer van realistisch want bij realistisch kan je goed zien wat het inhoud.

4 Vincent van Gogh Vincent van Gogh was een hele goeie kunstenaar
Dat zouden we nu zeggen maar toen van Gogh in 1900 leefde toen had hij zelf niet zo’n fijn leven. Hij had veel wanhoop geldzorgen en verdriet . Hij schilderde veel met streepjes en stipjes. Vincent van Gogh werd pas echt beroemd toen hij dood was. Hij had in zijn hele leven maar drie schilderijen verkocht en hij had er maar liefst 900 gemaakt.

5 Mijn eigen schilderij einde
Ik heb ook een eigen schilderij gemaakt dat moest voor een opdracht van Plannex. In mijn eigen schilderij heb ik vooral veel lichte kleuren gebruikt. Mijn schilderij is een realistisch kunstwerk. Eerst moest het een eekhoorn voorstellen maar later leek het meer op een vos. Het is dus een soort eekhoorn en een vos door elkaar. Ik vond het heel leuk om het te maken. Ik heb het met mijn oma gemaakt. einde


Download ppt "Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint."

Verwante presentaties


Ads door Google