De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld."— Transcript van de presentatie:

1 Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld van Django Unchained, uitgenodigd door Sony(!). Reservoir Dogs band Live in P79, ‘s Hertogensbosch, 20 jan

2 Verwachtingen Vooraf Ik verwacht naast een uitvoering van de nummers, een Show te zien, dmv quotes of gedragingen. Doelgroep: 30 + Bepaalde sfeer, zelfde als in de films/muziek herinnert hieraan.

3 Achteraf…. Er was inderdaad een show naast de uitvoering van de nummers te zien, dit was wel heel tof. De doelgroep was inderdaad gemiddeld 30 +, misschien zelfs nog hoger. De sfeer van de films kwamen inderdaad terug, muziek is toch sterker dan het beeld. Het Cafe waar dit optreden plaatsvond was heel onpraktisch ingericht; er stonden twee grote steunpilaren midden in de zaal, en die pilaren bellemeren het zicht en geluid heel erg. Geluid was heel goed afgesteld, lekker relaxt (zondagmiddag), net als de muziek.

4 Band is het zeker waard om een keer te gaan bekijken. Goeie uitvoering, leuke show, alleen moet je rekening houden dat er een ouder publiek op afkomt. Conclusie

5 Impressie http://www.youtube.com/watch?v=hUICz1aD1nM


Download ppt "Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld."

Verwante presentaties


Ads door Google