De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar."— Transcript van de presentatie:

1 Pamela Dorland 4hna

2  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar de ontworpen kleding gekeken en niet echt naar de schilderijtjes die er hingen. Deze vond ik minder interessant. Ik vond het leuker om te zien hoe creatief de eindexamenleerlingen waren geweest met de kleding. Er zaten echt hele mooie dingen bij!

3 Bij de ene is meer gebruik gemaakt van de echte camping materialen dan bij de ander. Bij deze 3 is dat bijvoorbeeld niet zo goed gedaan. Hier zijn meer de kleren gewoon een beetje versierd.

4

5 Ik vond deze jurk echt de mooiste van allemaal! Voor deze is duidelijk veel moeite gedaan, dat kan ik van sommige anderen niet zeggen. Hier zie je tenminste ook nog wat details. Ik vind de kleur ook mooi, hij valt niet teveel op. Dit werk is van Jette vogel

6  Ik vond de tentoonstelling wel geslaagd, het was heel druk en iedereen vond het volgens mij wel leuk. Ik had echt verwacht dat er niks aan zou zijn, dus ik was verrast in de positieve zin!  Ik vind ook dat de kleren erg modern zijn. Sommige ontwerpen zou ik zo in de winkel zien liggen.  Ik vind het ook wel een grappig idee om campingspullen samen te laten gaan met glamour. Dat is nog eens iets van deze tijd!


Download ppt "Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar."

Verwante presentaties


Ads door Google