De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welke trends komen terug

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welke trends komen terug"— Transcript van de presentatie:

1

2 Welke trends komen terug
Videobellen/Skypen Eten online bestellen Producten van Apple Onbijten buiten de deur

3 Hoe worden deze toegepast
Deze trends komen veel voor in de serie. De serie is vernieuwend en speelt erg in op de actualiteit. Er wordt vaak online eten besteld en maakt zo ook reclame voor de trend. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van laptops en dus is Skype en Facetime van zelfsprekend

4 Succesfactor Doordat veel mensen jaloers zijn op het leven van de hoofdrolspelers is het leuk om naar te kijken. Mensen verplaatsen zich in de hoofdrolspelers en genieten van de serie. Het is een leuke serie om te kijken en te ontspannen. Er zit geen 'dramatisch' verhaal achter waarbij mensen moeten nadenken. Het is een 'feel good' serie.

5 Recensie Een van de vermakelijkste series die ik in jaren heb gezien. Snel, gevat en realistisch. Voor mn een vrouw zijn de grappen perfect. Ari Gold, de agent, is een personage dat je gezien moet hebben. heb meteen het tweede seizoen besteld. Heel leuk om te zien! Ik vind dit een leuke recentie. Ik vond Ari Gold ook erg grappig. Hij speelde een grote rol in het verhaal en vind het dus leuk om te lezen dat iemand anders dat ook zo vond. Om het tweede seizoen te kijken, vond ik het eerste seizoen niet goed genoeg voor.

6 Recensie In één woord geniaal! De "Entourage" waarover de titel al spreekt bestaat uit 1 filmster en 3 vrienden (losers). Vergaderingen gaan ze samen heen, feestjes crashen ze samen en lief en leed delen ze samen. Daarnaast ontwikkeld ieder van de vrienden zichzelf gedurende de serie wat het nog boeiender maakt. Verder heb ik vaker dan eens in een scheur gelegen om de one-liners van de Manager van onze filmster, Ari Gold. Echt een aanrader. Ik vind dit een te 'extreme' recentie. Zo leuk was het nou ook weer niet.. Hij heeft wel gelijk met zijn laatste punt. Doordat alle personages zich nog wat verder ontwikkelen, is de serie inderdaad interessanter geworden.

7 Verwachting en ervaring
Ik had niet veel verwachtingen voordat ik de serie ging kijken. Ik had de serie een aantal keren op televisie gezien. Ik had er niet aandachting naar gekeken dus wist niet meer precies waar het over ging. Ik was wel benieuwd. Mijn ervaring is niet verkeerd. Het is geen serie die ik vrijwillig zou kijken als het op tv zou zijn, maar ik heb er niet met tegenzin naar gekeken. Er zaten zeker momenten tussen dat ik moest lachen om de grappen. Ook waren er momenten waarop ik het niet leuk vond. Ik denk dat het vooral een serie is waar mannen naar kijken. Er zit veel mannelijke humor in de serie. De serie zou niet mijn eerste keuze zijn om te kijken, maar vond het niet erg om een seizoen te kijken!


Download ppt "Welke trends komen terug"

Verwante presentaties


Ads door Google