De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel."— Transcript van de presentatie:

1 Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?

2 De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel bekend. ‘Eric Murphy’ of ‘E’: Manager van Vincent en een goede vriend. Laat zich te vaak ompraten over stomme ideeën. ‘Johnny Chase’ of ‘Drama’: Halfbroer van Vincent en heeft als acteur al lang geen baan meer gehad. ‘Turtle’: Chauffeur en deel van de vriendengroep. ‘Ari’: Agent van Vincent: Druk persoon, altijd opgefokt en harde zakenman.

3 Het Verhaal Het verhaal speelt zich af in Los Angeles en geeft een kijkje op het goede leven dat de filmsterren hebben. Het verhaal is ook enigszins gebaseerd op het leven van Mark,wie tevens de producent van Entourage. Het verhaal geeft een kijk in de filmindustrie en laat ook veel onderhandelingen zien. Natuurlijk is het een komedie waardoor het serieuze niet eruit springt.

4 Positief… Relaxte sfeer. Niks moet alles gaat rustig. Bekende personen /muzikanten/Regiseurs komen er in voor als zichzelf hoewel ze soms een belangrijke rol hebben. Ze feesten alleen maar, maakt je als kijker een beetje jaloers en ook hunkerend. Humor is niet oppervlakkig, maar verborgen. Karakters zijn leuk en het is gefilmd alsof je tussen de vrienden in zit.

5 Negatief… Hoofdrolspeler zorgt voor irritatie dmv zijn houding en gedrag. Beetje impulsieve karakters ook. Hij is bijvoorbeeld vaak te lui om zijn scripten te lezen. Rode draad vervaagt vaak in afleveringen. Zijn meer avonturen en op het einde komt de rode draad van het verhaal weer terug.

6 Succesfactor… Ja… Wat is nou de succesfactor? Zelf denk ik het betrekken van Beroemde personen in de serie. Met deze personen wordt best vaak gesproken en je krijgt dan als kijker een hele relaxte indruk van Hollywood (wat het dus niet is) en dit vinden wij als kijker mooi en leuk. De brede doelgroep die deze serie aanspreekt. Het is moeilijk om een duidelijk doelgroep te vinden.

7 Aanrader? Ik heb zelf niet de neiging om steeds een nieuwe aflevering te kijken. Ik houd meer van series die een duidelijk rode draad laten zien en cliffhangers gebruiken. Zo wordt je geprikkeld om de volgende aflevering te kijken. Conclusie: Ik zou deze serie niet direct aanraden, maar als je iets leuks wilt kijken om je vrije middag te vullen is dit zeker een optie.


Download ppt "Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel."

Verwante presentaties


Ads door Google