De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Loverboys alles over loverboys.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Loverboys alles over loverboys."— Transcript van de presentatie:

1 Loverboys alles over loverboys

2 Wat is een lover boy Een loverboy is een jongen die een meisje versiert. Hij doet dat door heel lief voor haar te zijn, haar veel aandacht te geven en vaak mooie en dure cadeaus te kopen. Ze doen samen veel leuke dingen, zoals uit eten gaan. Na een tijd verkering met haar te hebben gehad, verleidt hij haar om met mannen naar bed te gaan voor geld. Hij gebruikt vaak geweld en zorgt ervoor dat ze helemaal van hem afhankelijk is. Van het geld ziet ze vaak weinig of niets terug. We hebben gemerkt dat een loverboy verschillende stappen neemt voordat hij een meisje zover krijgt om in de prostitutie te gaan werken.

3 Hoe word je loverboy Rondrijden in een glimmende Porsche, een horloge van goud en bakken mooie meisjes tot je beschikking. Wie wil er eigenlijk geen loverboy zijn? Het is misschien illegaal, maar de pakkans is klein en de opbrengsten hoog. Het enige wat je moet doen is onzekere pubermeisjes inpalmen en uitbuiten. Een kleine cursus.

4 Hoe herken je een echte loverboy
Loverboys zijn vaak charmante, oudere, goedgeklede jongens. Ze leggen contact met meisjes op het schoolplein, in een discotheek of bijvoorbeeld voor een opvangtehuis. Vaak proberen ze indruk te maken met dure scooters en auto's. In het begin zijn ze meestal erg lief en geven het meisje aandacht en cadeautjes. Een loverboy zoekt meisjes die zijn weggelopen of hij probeert een wig te drijven tussen het meisje en haar omgeving. Is dat eenmaal gelukt dan verandert zijn houding. Meestal zegt hij schulden te hebben of geldgebrek en vraagt hij het meisje tegen betaling naar bed te gaan met anderen. Ook wordt ze vaak aangezet tot het gebruik van softdrugs of alcohol. Zo belanden veel meisjes in de prostitutie.

5 De loverboy’s checklist
Hieronder een aantal vragen die je kunnen helpen te begrijpen of jouw vriend wel of geen loverboy is! Heeft hij dure spullen en dure kleren? Heeft hij een dure auto of scooter? Weet je niet hoe hij aan het vele geld komt? Heeft hij zoveel geld door drugs of handelt hij in wapens? Heb je wel eens verhalen gehoord over hem waaruit bleek dat hij zich met dit soort zaken bezighield? Heeft hij jou een mobieltje gegeven? Geeft hij je regelmatig dure cadeaus? Neemt hij je vaak mee naar dure tenten? Neemt hij je wel eens mee naar de rosse buurt, en heeft hij daar bekenden? Heeft hij vrienden die loverboy zijn? Praat hij negatief over mensen die tot nu toe belangrijk voor je waren? Wat doet hij eigenlijk voor werk?

6 lievde VERLIEFD Als je het hebt over een liefdesrelatie, begint het meestal met verliefd zijn. Je denkt alleen maar aan hem, krijgt een tintelend gevoel als je aan hem denkt en wil heel de tijd bij hem zijn. Verliefd zijn is geweldig, en daar moet je van genieten als je de juiste vriend hebt ontmoet. Het kan jammer genoeg ook wel een gevaarlijke periode zijn. 'Liefde maakt blind', wordt er wel eens gezegd. Dat zie je ook terug in het verhaal van Chantal op deze loverboy- website. Soms kun je je vriend zó op een voetstuk plaatsen, dat je jezelf helemaal wegcijfert. Als hij maar tevreden is over mij, en over onze relatie. Je wilt hem niet kwijt. Dat gaat natuurlijk vaak onbewust. In een gezonde relatie is het juist belangrijk dat je jezelf kunt zijn, en dat je elkaar respecteert. Je kunt verslaafd raken aan een man of jongen, terwijl jullie relatie niet altijd even positief is.

7 Zo ver het einde Dit was de werkstuk van: Mariska snijders
Onderwerp:loverboy’s Meisje 16 jaar den Bosch

8 kleur plaat loverboy’s


Download ppt "Loverboys alles over loverboys."

Verwante presentaties


Ads door Google