De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,"— Transcript van de presentatie:

1 Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden, en met hun hulp, het eiland veranderen in een tropisch paradijs?

2 Wat zijn je verwachtingen vooraf. Wat is je ervaring geweest
Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil ? Toen ik dit spel zag, dacht ik dat het heel saai was. Omdat ik sowieso niet zo’n spellen iemand ben, en vooral geen online games, had ik er niet al te positieve verwachtingen van. Wat ik wel positief vond aan het spel was dat er geen schieten in voorkomt, geen geweld. Dus misschien ga ik het wel helemaal niet zo erg vinden! Eenmaal het spel spelende kwam ik erachter dat het niet zo saai was als ik had gedacht. Het is niet zo dat ik het in mijn vrije tijd nog een keer zou gaan spelen, maar het was een rustig spelletje wat vooral ook vrouwvriendelijk was. Lagoonia is in tegenstelling tot andere spellen een spel waarbij er geen druk is van andere spelers, je speelt het helemaal voor jezelf. Er zijn geen andere spelers die je moet bestrijden wat het heel ‘peacefull’ maakt. Het verschil tussen mijn verwachting en mijn ervaring is: - ik dacht dat het een spel zou zijn met veel druk van andere mensen, wat het totaal niet was. Het is een spel wat je puur in je eentje speelt en managed. - ik dacht dat ik het heel erg saai zou gaan vinden. Nou vond ik het niet het leukste spel ooit, maar ik vond het zeker ook niet heel erg om te spelen.

3 Wat is de succesfactor van Lagoonia?
Hiermee bedoel ik meer: Wat maakt het dat mensen als ze Lagoonia gaan beginnen te spelen dat ze het ook blijven spelen? Lagoonia heeft een parelsysteem. Het doel is om van een eiland waar niks op staat en niks te doen is, een waar paradijs te maken. Daarvoor moet je diverse levels halen. Naarmate je steeds een hoger level haalt, kun je ook meer gebouwen bouwen waarvan je dan weer energie krijgt. Het duurt een tijdje voordat je gebouwen vrij speelt. Wat ze heel slim doen bij Lagoonia is dat je voor een bepaalde hoeveelheid parels (je “geld”) de gebouwen ook alvast kunt vrijkopen. Mensen die dus geen geduld hebben en heel snel hun eiland willen volbouwen, gaan dus van die parels die ze hebben nieuwe gebouwen kopen. Zonder energie kun je geen nieuwe gebouwen maken. En de energie die je van gebouwen krijgt, duurt heel lang voordat die wordt vrijgegeven, soms wel zo’n 6 uur. Sommige spelers hebben hier geen geduld voor en zo hebben de makers van Lagoonia bedacht dat je ook van je parels energie kunt kopen. Het enige nadeel hieraan is dat je niet zo makkelijk parels verdiend. Die moet je ergens in het bos of in de grotten zoeken, en dat kost ook weer energie. Natuurlijk kun je de parels dan kopen. Wat je ook kunt kopen voor een bepaalde prijs is het geluk van je poppetje. Je speelt met een mens, en wanneer je poppetje blij is, gaat alles beter. Natuurlijk komt er ook een punt waarop je poppetje wat minder gelukkig is, en is op dat moment geluk te koop in de vorm van parels.


Download ppt "Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,"

Verwante presentaties


Ads door Google