De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het."— Transcript van de presentatie:

1 Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl

2 Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het spel, verder gaat het denk ik alleen maar om auto’s en een race tussen andere auto’s winnen

3 Ervaring Het spel gaat niet om een race tussen andere auto’s. Het bevat wel veel geweld, je moet wel eens iemand anders uit een auto trekken om er vervolgens zelf in te gaan zitten. Je moet allerlei opdrachten doen voor maffiabazen. Het is totaal niet mijn spel..

4 Verschil? Tussen mijn verwachting en ervaring van het aantal geweld zat enigszins een verschil, aangezien er in het spel nog meer geweld moest worden gebruikt dan ik had verwacht. Verder was het doel van het spel anders dan ik dacht.


Download ppt "Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het."

Verwante presentaties


Ads door Google