De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse."— Transcript van de presentatie:

1 So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse en Vlaamse televisie word uitgezonden. Het eerste seizoen was het een volledige Nederlands programma, maat sinds het tweede seizoen is het ook een Vlaamse programma geworden. De eerste show begon op 4 September 2008 in Nederland en het jaar daarop de tweede seizoen met Vlaanderen op 1 September 2009. het is een soort gelijke talentenjacht als “Idols “en “X Factor” alleen word er gezocht naar een nieuwe dansster. De show is bedacht door Simon Fuller en Nigel Lythgoe, zij hebben ook de eerdergenoemde programma’s bedacht. De show laat een mix zien van verschillende kandidaten:van danser van de straat tot winnaar van nationale wedstrijden. Er worden van alle kandidaten verwacht dat ze zich breder gaan vormden dan een bepaald dansstijl. De winnaar van de show wint een Amerikaanse dansstudie naar keuze, een geldprijs en per seizoen verschillend een rol in een entertainmentproductie. Daarnaast krijgt de winnaar ook de titel “Beste danser van de lage landen”. Nadat de winnaar bekend word gemaakt, gaan de 10 finalisten toeren over het hele land dus ook over België. Tijden de tour dansen ze een paar dansen die ze in de show ook hebben gedanst.

2

3 8 Januari 2012 was ik aanwezig bij de première van de SYTYCD theater tour van 2012. Mijn verwachtingen waren er hoog, omdat ik iedere zondag voor de buis zat om de show te bekijken en dat deed ik met veel plezier. En in het echt zou het nog beter moeten zijn wat het ook was. Ik heb een anderhalf uur lang genoten van een spetterend optreden met ongeveer 46 choreografieën. De ene act was nog niet over of de ander stond al weer op de podium. Onder heerlijke beats en soms ontroerende muziek werd er gedanst alsof hun leven er vanaf hing! Het was een spektakel en ik heb er van genoten!

4


Download ppt "So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse."

Verwante presentaties


Ads door Google