Welkom Kerstviering 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar licht Mensen komen binnen.
Advertisements

“Wakker liggen en dromen over Kerst”
Welkom in deze kerkdienst
Kerstviering kleuterbouw
Bijbelhuis Antwerpen (GZB)
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Komt nu, o komt nu naar Bethlehem
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Kerstfeest van de zondagsschool “Laat de kinderen tot Mij komen”
Welkom! Kerstnachtdienst 2009 EO - Op 3 ezels.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
De lichtstad.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: Hark the herald angels sing © Public Domain 1/6 HOOR DE ENG'LEN ZINGEN D' EER.
GLORIE AAN GOD (Mark Williams. Ned. tekst: Jan Visser)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Hark!, the herald angels sing. © Universal Songs 1/4 HOOR, DE ENGELEN.
Zingen Vers 1 Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal:
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Kerstviering groep 4 Fijn dat jullie er zijn!.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Liturgie Ld.138: 1, 2, 4 Gz.85 Ps.98: 2, 3 ’t Was nacht in Bethlems dreven In het duister van de nacht Ld.139: 1, 3 Gz.82 Opw.523 Ld.134 Ld.143 Opw.528.
GEPREZEN ZIJ GOD (Die Ons Zond) (Muziek: W.H. Doane. Tekst: M.A. Alt)
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Kerstfeest met kinderen Singelkerk - Rehobothkerk
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Komt allen tezamen!.
Kerstbijeenkomst 2014.
Zondag 14 december 2014 middagdienst.
Met foto’s en gedichten.
Welkom deze Kerstmorgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Het thema is: ”In blijde verwachting”
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Welkom in deze kerkdienst
Verslaving.
Zingen Vers 1 Ik kniel aan uwe kribbe neer, o Jezus, Gij mijn leven!
Paasviering 2015 CBS Op de Zandtange.
Zingen Vers 1 Hoor, de englen zingen de eer van de nieuw geboren Heer!
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Welkom en Afkondigingen >. Zingen: 33:1,8 > Kom nu met zang en roer de snaren, gij volk, dat leeft van 's Heren recht. Hijzelf heeft zijn getrouwe scharen.
Welkom.
Er bloeit iets op! Kerstproject Komt tot ons, de wereld wacht, Heiland, kom in onze nacht. Licht dat in de nacht begint, kind van God, Maria 's.
Koningin Wilhelmina school
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
Fijne kerstdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Van groep 1 en 2.
Welkom op 1 ste Kerstdag Voorganger: Ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: W. Verkerk M.m.v.: E.Hofstede /huisband/ KEE Lezing: Lucas 2: 1-15 (BGT)
Welkom Thema: Kerst raakt je hart.
Er bloeit iets op! Kerstproject Nu zijt wellekome, Jesu lieve Heer Gij komt van alzo hoge, van al zo veer Nu zijt wellekome uit de hoge hemel neer.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate “Blij, in plaats van bang!”
Kerstviering Bethelschool 2013
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
SDG Hine e Hine.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Spreker:Isaak van Apeldoorn Pianist:Martijn van Breden Koor:Voices Beamist:Derk Rouwhorst Welkom – Kerstfeest 2012.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Programma kerstviering 2016
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman
Welkom Voorganger: Ds. M. Rohaan Ouderling van dienst: Peter Nijhuis
Welkom in deze kerkdienst
Kerstnachtdienst Dorpskerk
Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente
Hoor, de engelen zingen de eer van de nieuwgeboren Heer.
Transcript van de presentatie:

Welkom Kerstviering 2013

Gedicht bloemstuk Looft de HEER geboren is de Vrede vorst om de Koning die onz' lasten torst om dit kleine Kind om Hem die íeder mens bemindt

Gedicht bloemstuk Looft de HEER opdat Hij werken zal in jou God is Zijn Belofte trouw!

Uitleg bloemstuk Witte bloemen weelde van bloei en licht, want Christus is geboren Hij geeft ons evenwicht De profetieën zijn vervult De lijst is nu compleet Zijn leven is voor ons een les Totdat Hij komt, met Majesteit bekleed!

Voorspellied

Zingen E&R 94 1. Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal. 2. De duisternis gaat wijken voor de eeuwenlange nacht. Een nieuwe dag gaat prijken met ongekende pracht.

Zingen E&R 94 3. Zij die gebonden zaten in schaduw van de dood, van God en mens verlaten - begroeten 't morgenrood. 4. De zonne, voor wier stralen het nachtlijk duister zwicht, en die zal zegepralen, in Christus, 't eeuwig licht.

Zingen E&R 94 5. Reeds daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

Opening

Zingen Komt allen tezamen 1. Komt allen tezamen, jubelend van vreugde Komt nu, o komt nu naar Bethlehem Ziet nu de vorst der eng'len hier geboren Komt laten wij aanbidden Komt laten wij aanbidden, die Koning!

Zingen Komt allen tezamen 2. De hemelse eng'len riepen eens de herders Weg van de kudde naar 't schamel dak Spoeden ook wij ons met eerbied’ge schreden Komt laten wij aanbidden Komt laten wij aanbidden, die Koning!

Zingen Komt allen tezamen 3. Het licht van de Vader, Licht van den beginne, Zien wij omsluierd, verhuld in ’t vlees: Goddelijk Kind, gewonden in de doeken! Komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden, die Koning

Zingen Komt allen tezamen 4. O, Kind, ons geboren, liggend in de kribbe Neem onze liefde in genade aan U die ons liefhebt, U behoort ons harte Komt laten wij aanbidden Komt laten wij aanbidden, die Koning!

Kinderbijbel

Zingen E&R 220 1. Hoor, de eng'len zingen d’ eer van de nieuw geboren Heer! Vreed op aarde, 't is vervuld: God verzoent de mensen schuld. Voegt u, volken, in het koor, dat weerklinkt de hemel door, zingt met algemene stem voor het kind van Bethlehem! Hoor, de eng'len zingen d’ eer

Zingen E&R 220 2. Hij, die heerst op 's hemels troon, Here Christus, Vaders Zoon, wordt geboren uit een maagd op de tijd die God behaagt. Zonne van gerechtigheid, woord dat vlees geworden zijt, tussen alle mensen in in het menselijk gezin. Hoor, de eng'len zingen d’ eer van de nieuw geboren Heer!

Zingen E&R 220 3. Lof aan U die eeuwig leeft en op aarde vrede geeft, Gij die ons geworden zijt taal en teken in de tijd, al uw glorie legt U af ons tot redding uit het graf, dat wij ongerept en rein nieuwgeboren zouden zijn. Hoor, de eng'len zingen d’ eer van de nieuw geboren Heer!

Bijbellezing

Dankjewel kleine ster!

Dankjewel kleine ster!

Zingen Gezang 50 Ere zij God, ere zij God in de hoge, in de hoge, in de hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen. Ere zij God in de hoge, ere zij God in de hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde,

Zingen Gezang 50 in de mensen, in de mensen een welbehagen, in de mensen een welbehagen, een welbehagen. Ere zij God, ere zij God in de hoge, in de hoge, in de hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen. Amen, amen.

Pauze

Hij kwam bij ons heel gewoon 1. Hij kwam bij ons, zo heel klein, en deelde onze nood en pijn, verliet Zijn hemelse rijk, Hij werd een mens aan ons gelijk. Refrein: Zie onze God, dit Koningskind, Hij is het licht voor wie Hem vindt. Hij die zichzelf zo voor ons gegeven heeft, zodat in ons zijn liefde leeft.

Hij kwam bij ons heel gewoon 2. Er was geen plaats meer voor Hem, daar in het stadje Bethlehem, kwam hij in een stal terecht werd in een voederbak gelegd. Refrein: Zie onze God, dit Koningskind, Hij is het licht voor wie Hem vindt. Hij die zichzelf zo voor ons gegeven heeft, zodat in ons zijn liefde leeft.

Hij kwam bij ons heel gewoon 3. De herders waakten die nacht, hun werd het goede nieuws gebracht, het reddingsplan wordt bekend; de Zoon van God die vrede brengt. Refrein: Zie onze God, dit Koningskind, Hij is het licht voor wie Hem vindt. Hij die zichzelf zo voor ons gegeven heeft, zodat in ons zijn liefde leeft.

Hij kwam bij ons heel gewoon 4. De wijzen zagen Zijn ster, ze zochten Hem en reisden ver, brachten geschenken en eer, ze knielden bij het kindje neer. Refrein: Zie onze God, dit Koningskind, Hij is het licht voor wie Hem vindt. Hij die zichzelf zo voor ons gegeven heeft, zodat in ons zijn liefde leeft.

Hij kwam bij ons heel gewoon 5. Nu mag ik dicht bij U zijn en geef U al mijn angst en pijn, zo vind ik vrede bij U, beleef het ware kerstfeest nu. Refrein: Zie onze God, dit Koningskind, Hij is het licht voor wie Hem vindt. Hij die zichzelf zo voor ons gegeven heeft, zodat in ons zijn liefde leeft.

Kaarsenspel

Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht 1. Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht dat wij zijn als kaarsjes brandend in de nacht hij wenst dat eenieder tot zijn ere schijn' jij in jouw klein hoekje en ik in 't mijn.  2. Jezus zegt dat hij ieders kaarsje ziet of het helder licht geeft, of ook bijna niet. Hij ziet uit de hemel of wij lichtjes zijn jij in jouw klein hoekje en ik in 't mijn. 

Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht 3. Jezus zegt ons ook dat 't zo donker is, overal op aarde zonde en droevenis. Laat ons dan in 't duister held're lichtjes zijn jij in jouw klein hoekje en ik in 't mijn. 

Kruispunt bijdrage

Zingen Dank u 1. Dank U voor deze mooie kerstdag Dank U voor heel dit feest zo blij Dank U dat ik heel stil mag zeggen 't is ook feest voor mij 2. Dank U voor 't kindje in de kribbe Dank U voor Bethlems arme stal Dank U dat er ook op de aarde Vrede komen zal

Zingen Dank u 3. Dank U dat U de engel stuurde Dank U dat Hij de boodschap bracht Dank U dat U juist werd geboren In die donk're nacht 4. Dank U dat ook de herders 't hoorden Dank U voor 't mooie engelenlied Dank U dat U vanuit de hemel Ook de kind'ren ziet

Zingen Dank u 5. Dank U eerbiedig knielen kind'ren Dank U bij Uwe kribbe neer Dank U dat wij U danken mogen Voor dit kerstfeest Heer

Bedankt! Namens de oudercommissie willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze Gemeente-kerstviering

Gelukkig nieuwjaar!!