De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente"— Transcript van de presentatie:

1

2 Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente
De gemeente voor jou Zing je mee (in de kerk)?

3 Zing je mee (in de kerk)? 17. Zing je mee (in de kerk)?

4 Welkom Lied Collecte Gebed Intro Info Verwerking
Zing je mee (in de kerk)? Welkom Lied Collecte Gebed Intro Info Verwerking

5 OTH 259 Glorie aan God Glorie aan God. ) 4x
Zing je mee (in de kerk)? OTH 259 Glorie aan God Glorie aan God. ) 4x 1. Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer. Hij 's het Lam dat regeert tot in eeuwigheid. Zijn woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht. Wij aanbidden, wij knielen voor Jezus.

6 Zing je mee (in de kerk)? Groot is zijn troon, eeuwig zijn kroon. Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. ) 4x

7 Zing je mee (in de kerk)? 2. Kondigt het aan, door de kracht van zijn naam: heel de aard' wordt vervuld van zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij 's verslagen, het Lam troont voor eeuwig!

8 Zing je mee (in de kerk)? Jezus is Heer, Redder en Heer! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. ) 4x

9 Zing je mee (in de kerk)? 3. Heersen met Hem op de troon en zijn stem, spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij, alle tranen voorbij, eeuwig vreugde voor God, lof, aanbidding:

10 Zing je mee (in de kerk)? Waardig het Lam, waardig het Lam! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. ) 4x

11 Zing je mee (in de kerk)?

12 Zing je mee (in de kerk)?

13 Zing je mee (in de kerk)? Muziek

14 Zing je mee (in de kerk)? PBB-tekst Efeze 5: 18-20 …maar word vervuld met de Heilige Geest, en spreek onder elkaar met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen, en zing voor de Heere en loof Hem in uw hart, en dank altijd voor alle dingen God en de Vader in de naam van onze Heere Jezus Christus. (HSV) Laat de Geest jou vervullen en zing met elkaar psalmen, hymnen en liederen, die de Geest je ingeeft. Zing en jubel met heel je hart voor de Heer en dank God, die jouw Vader is, altijd voor alles in de naam van onze Heer Jezus Christus. (NBV)


Download ppt "Zing je mee (in de kerk)? De kerk Jouw gemeente Jij voor jouw gemeente"

Verwante presentaties


Ads door Google