De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman
Schriftlezing: Johannes 1: 1 – 5

2 Psalm 98: 3 Laat heel de aard' een loflied wezen,
Vers 3 Laat heel de aard' een loflied wezen, de psalmen gaan van mond tot mond. De naam des HEREN wordt geprezen, lofzangen gaan de wereld rond. Hosanna voor de grote Koning, verhef, bazuin, uw stem van goud, de HEER heeft onder ons zijn woning, de HEER die bij ons intocht houdt.

3 Gezang 138: 1 en 3 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:
Vers 1 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden die Koning.

4 Gezang 138: 1 en 3 Het licht van de Vader, licht van den beginne,
Vers 3 Het licht van de Vader, licht van den beginne, zien wij omsluierd, verhuld in 't vlees: goddelijk Kind, gewonden in de doeken! Komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden, komt, laten wij aanbidden die Koning.

5 Psalm 24: 4 en 5 Gij poorten, heft uw hoofd omhoog,
Vers 4 Gij poorten, heft uw hoofd omhoog, aloude deur, maak wijd uw boog, laat uw verheven koning binnen. Wie is die vorst zo groot in eer, die sterke held? Het is de HEER, die alle macht kan overwinnen.

6 Psalm 24: 4 en 5 Gij poorten, heft uw hoofd omhoog,
Vers 5 Gij poorten, heft uw hoofd omhoog, aloude deur, maak wijd uw boog, ruim baan voor de verheven koning. Wie is die vorst zo groot in kracht? Het hoofd van 's hemels legermacht! Hij komt, Hij maakt bij ons zijn woning.

7 Gezang 150: 1, 2, 3 en 4 In den beginne was het woord,
Vers 1 In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot elk geslacht, Hij werd geboren in de nacht.

8 Gezang 150: 1, 2, 3 en 4 Hij werd geboren in de nacht
Vers 2 Hij werd geboren in de nacht die al het licht heeft voortgebracht, aan zon en maan zijn teugel legt, Hij is de Heer, Hij werd een knecht.

9 Gezang 150: 1, 2, 3 en 4 Hij is de Heer, Hij werd een knecht,
Vers 3 Hij is de Heer, Hij werd een knecht, op Hem wordt alle last gelegd, Hij woont temidden van het kwaad, Hij troont in onze lage staat.

10 Gezang 150: 1, 2, 3 en 4 Hij troont in onze lage staat
Vers 4 Hij troont in onze lage staat waar al wat leeft verloren gaat, Hij kwam toen niemand naar Hem riep, dit licht dat zoveel luister schiep.

11 Gezang 135: 2 en 3 Hij, die heerst op 's hemels troon,
Vers 2 Hij, die heerst op 's hemels troon, Here Christus, Vaders Zoon, wordt geboren uit een maagd op de tijd die God behaagt. Zonne der gerechtigheid, woord dat vlees geworden zijt, tussen alle mensen in in het menselijk gezin. Hoor, de englen zingen de eer van de nieuw geboren Heer!

12 Gezang 135: 2 en 3 Lof aan U die eeuwig leeft en op aarde vrede geeft,
Vers 2 Lof aan U die eeuwig leeft en op aarde vrede geeft, Gij die ons geworden zijt taal en teken in de tijd, al uw glorie legt Gij af ons tot redding uit het graf, dat wij ongerept en rein nieuwgeboren zouden zijn. Hoor, de englen zingen de eer van de nieuw geboren Heer!

13 Gezang 139: 1 Komt, verwondert u hier, mensen,
Vers 1 Komt, verwondert u hier, mensen, ziet, hoe dat u God bemint, ziet vervuld der zielen wensen, ziet dit nieuwgeboren kind! Ziet, die 't woord is, zonder spreken, ziet, die vorst is, zonder pracht, ziet, die 't al is, in gebreken, ziet, die 't licht is, in de nacht, ziet, die 't goed is, dat zo zoet is, wordt verstoten, wordt veracht.

14 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman"

Verwante presentaties


Ads door Google