Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Ik wens je De kracht van god.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Eerste liefde … Over hard werken.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Levend Water (= de Heilige Geest)
Presentatie Muziek en zang Paul Wilbur.
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Bestemming God eren ….
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Spr.3:20 door zijn kennis zijn de waterdiepten gekliefd en druppelen de wolken dauw.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Hij is de almachtige ! Voor uw dreigen, o God van Jakob,
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
libel eendagsvlieg metamorfose Grieks: meta morphoo trans formeren gedaante verwisseling.
HOEZO BIDDEN?.
Zegen & vloek deel II.
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
Deel II verzoening.
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
"in geen ding bezorgd" 1.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
GENADE in huis Kolosse
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
1 donderdag 7 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 5 donderdag 7 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 5.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Zingen: Gezang 181d onze vader
Welkom in deze kerkdienst
Help, ik heb hulp nodig!. Help, ik heb hulp nodig!
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
WELKOM OP TOV!.
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Zie hoe Jezus daar loopt....
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
De aarde.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1.
Verlangen naar licht.
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
1 Daarom, mijn geliefde broeders, naar wie mijn verlangen uitgaat, mijn blijdschap en kroon, staat alzo vast in de Here, geliefden! 2 Euodia vermaan ik.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
In Uw licht zien wij het Licht
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Paulus' brief aan de Kolossers (3).
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Zondag 6 mei 2012 middagdienst 1 Psalm 84 : 1, 4 Als je bidt zal Hij je geven Gezang 456: 2, 3 Abba Vader Psalm 26 : 1, 5 Matheus 6: 5-8 Cat. Zondag 45:
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
1 Van David. Een psalm. Aldus luidt het woord des HEREN tot mijn Here: Zet u aan mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden gelegd heb als een voetbank voor.
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
De STRIJD om ons denken.
1 Johannes. 1 v (God treedt in Jezus Christus naar buiten)
OF DOE JE EN VOEL JE WAT JE BENT?
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Transcript van de presentatie:

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.

Onze Vader Matheus 6 : 9-13. Psalm 77 : 3, Ten dage mijner benauwdheid zoek ik de Here, des nachts is mijn hand uitgestrekt en zij wordt niet moede,

Onze Vader die in de hemelen zijt, Het begint in het meervoud “Onze Vader” want God wil de Vader van alle mensen zijn, arm of rijk,wie je ook bent ! Onze Vader. Paulus spreekt over een persoon die tot de derde hemel is weggevoerd, dat betekent dat er meerdere hemels zijn. Hosanna in de hoogste hemelen!

Uw naam worde geheiligd; Hem komt alle lof en eer toe ! Openb.7 : 12, de lof en de heerlijkheid, en de wijsheid en de dankzegging, en de eer en de macht en de sterkte zij onze God tot in alle eeuwigheden! Amen.

Uw Koninkrijk kome; Math.6 : 33, Maar zoekt eerst Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid en dit alles zal u bovendien geschonken worden. Dit is waar we gans ons aardse leven mogen mee bezig zijn, Zijn gerechtigheid. Openb.5 : 10, en Gij hebt hen voor onze God gemaakt tot een koninkrijk en tot priesters, en zij zullen als koningen heersen op de aarde.

Uw wil geschiede, Joh.6 : 38, niet om mijn wil te doen, maar de wil van Hem, die Mij gezonden heeft. Wat is de wil van God ? Rom.12 : 2, maar wordt hervormd door de vernieuwing van uw denken, opdat gij moogt erkennen wat de wil van God is, het goede, welgevallige en volkomene. Gal.2 : 20, niet meer mijn ik, maar Christus leeft in mij.

gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. Zoals er een strijd is in de hemelse gewesten, zo is er ook hier op aarde een strijd en het heeft alles te maken met de plaats waar God wonen wil, Jeruzalem de stad van de grote Koning.

Geef ons heden ons dagelijks brood; Math.4 : 4, Niet alleen van brood zal de mens leven, maar van alle woord, dat uit de mond Gods uitgaat. Zoals ons lichaam voedsel nodig heeft, zo heeft ook ons geestelijk leven dit nodig.

en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren; Dit was het werk van onze Heiland aan het kruis zodat onze zonden vergeven zijn. Joh.15 : 9, Gelijk de Vader Mij heeft liefgehad, heb ook Ik u liefgehad; blijft in mijn liefde.

en leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Soms moeten we door de verzoeking om ons te laten sterken in ons geloof maar met de verzoeking zal Hij ons ook de oplossing geven. 1 Petr.5 : 7, Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.

Het goede nieuws is, dat we mee zullen regeren in Zijn Koninkrijk. Want Uwer is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen. Het goede nieuws is, dat we mee zullen regeren in Zijn Koninkrijk. Openb.5 : 10, en Gij hebt hen voor onze God gemaakt tot een koninkrijk en tot priesters, en zij zullen als koningen heersen op de aarde.

Pred.1 : 5, De zon komt op en de zon gaat onder en hijgend ijlt zij naar de plaats waar zij opkomt.

Open.19 : 11 En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en Hij, die daarop zat, wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert oorlog in gerechtigheid.

Rom.10 : 11, Al wie op Hem zijn geloof bouwt, zal niet beschaamd uitkomen.

Jes.60 : 3, Volken zullen opgaan naar uw licht en koningen naar uw stralende opgang.

Vanwege het team Shalom Joh.8 : 12, Wederom dan sprak Yeshua (Jezus) tot hen en zeide: Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal nimmer in de duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben. Nog een gezegende dag ! ! ! Vanwege het team Shalom www.messiaanshetlevendwater.be