De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet."— Transcript van de presentatie:

1 God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet aan (Joh. 1;4) Jezus: “Ik ben het licht der wereld. Wie mij volgt, zal niet in de duisternis wandelen maar het licht des levens bezitten” (Joh. 8;12)

2 God is Geest Maar de aarde was nog ongeordend en leeg, over de wereldzee heerste duisternis, en God’s Geest zweefde over de wateren (Gen. 1;2) God is een geest, en wie Hem aanbidden moeten in geest en waarheid aanbidden (Joh. 4;24)

3 God is Liefde Al schenk ik weg al wat ik heb, al geef ik mijn lichaam, om mij te laten verbranden; zo ik de liefde niet heb, het dient mij tot niets (1 kor. 13;3) De liefde; zij vergaat nimmer! (1 kor. 13;8) Geloof, hoop en liefde; maar de grootste daarvan is de liefde (1 kor. 13;13)


Download ppt "God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet."

Verwante presentaties


Ads door Google