De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heer, maak van mij een instrument van vrede…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heer, maak van mij een instrument van vrede…"— Transcript van de presentatie:

1 Heer, maak van mij een instrument van vrede…

2 God’s plan in het begin van de schepping was, dat man en vrouw met elkaar zouden samen leven in liefde en harmonie, samen met de natuur en met hun schepper. (Genesis 2:18-25).

3 Waar er haat is, laat me liefde zaaien; Waar er twijfel is, laat me geloof zaaien; Waar er verwonding is, laat me genezing zaaien; Waar er twist is, laat me éénheid zaaien; Waar er dwaling is, laat me de waarheid zaaien; Waar er wanhoop is, laat me hoop zaaien; Waar er verdriet is, laat me vreugde zaaien; Waar er duisternis is, laat me licht zaaien.

4 Oh Heer, maak mij een instrument van vrede
voor U…

5 Wanneer satan God’s plan wou vernietigen, toen zond God Zijn Zoon om het te herstellen voor alle mensen. “en niet alleen voor het volk, maar om ook de verstrooide kinderen Gods bijeen te vergaderen. ” (John 11:52).

6 …Dat we eeuwig leven hebben !
O Heiland, Dat het niet nodig zal zijn dat ik vertroosting zoek, Maar dat ik vertroosting zal geven; Dat mensen mij niet begrijpen, Maar U wel verstaan; Dat ik niet geliefd zal zijn, maar Uw liefde zal delen; Want het is in het geven, dat we zullen ontvangen; Het is in genade, dat we groeien; door Uw Zoon, zijn we vergeven; en het is in Hem… …Dat we eeuwig leven hebben !

7 Oh Heer, maak van mij een instrument van Uw vrede…

8 Zalig de vredestichters, want zij zullen kinderen Gods genoemd worden.
Math.5 : 9, Zalig de vredestichters, want zij zullen kinderen Gods genoemd worden. Vrede laat Ik u, mijn vrede geef Ik u; niet gelijk de wereld die geeft, geef Ik hem u. Johannes 14 : 28.

9 Vanwege het team Shalom Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want mijn juk is zacht en mijn last is licht. Math.11 :


Download ppt "Heer, maak van mij een instrument van vrede…"

Verwante presentaties


Ads door Google