De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun.

4 Ik ben de Haven... de haven waar vermoeide zielen aanmeren, omhelsd en ontvangen worden met liefde. Zielen die verloren liepen in de wereld en een kalme plaats zoeken voor het lossen van hun lading. Ik ben ook de haven, waar zielen vertrekken, geïnspireerd tot een leven vol liefde, met vernieuwde hoop. de haven waar vermoeide zielen aanmeren, omhelsd en ontvangen worden met liefde. Zielen die verloren liepen in de wereld en een kalme plaats zoeken voor het lossen van hun lading. Ik ben ook de haven, waar zielen vertrekken, geïnspireerd tot een leven vol liefde, met vernieuwde hoop.

5 Ik ben de Brug... die het aardse leven verbindt met de eeuwigheid van de hemel. Begrijp dat mensen over de brug komen, om langs hier oneindige liefde te vinden. die het aardse leven verbindt met de eeuwigheid van de hemel. Begrijp dat mensen over de brug komen, om langs hier oneindige liefde te vinden.

6 Ik ben de Weg... De smalle weg, de enige om Mij te vinden. Deze weg zal je leiden en zoals Ik voor alle pelgrims op deze weg het licht op hun pad laat schijnen, zal Ik ook voor jou een lamp voor je voeten zijn. De smalle weg, de enige om Mij te vinden. Deze weg zal je leiden en zoals Ik voor alle pelgrims op deze weg het licht op hun pad laat schijnen, zal Ik ook voor jou een lamp voor je voeten zijn.

7 Ik ben de Ster... die allen wenkt om naderbij te komen. Ik ben de ster die je voorgaat, de ster die door de hemel reist om licht te zijn voor allen die Me zoeken. Ik ben de gids die je de weg naar eeuwig leven toont. die allen wenkt om naderbij te komen. Ik ben de ster die je voorgaat, de ster die door de hemel reist om licht te zijn voor allen die Me zoeken. Ik ben de gids die je de weg naar eeuwig leven toont.

8 Ik ben de boom... Ik ben de Boom die vruchten geeft aan hen die honger hebben, die schaduw en verfrissing geeft aan de reizigers, vermoeid door het leven. Omdat deze boom diepe en stevige wortels heeft, kan hij bloeien en vrucht geven. Ik heb takken die zich uitstrekken naar hen die ze willen grijpen Ik ben de Boom die vruchten geeft aan hen die honger hebben, die schaduw en verfrissing geeft aan de reizigers, vermoeid door het leven. Omdat deze boom diepe en stevige wortels heeft, kan hij bloeien en vrucht geven. Ik heb takken die zich uitstrekken naar hen die ze willen grijpen

9 Ik ben de Bron, de Haven, de Brug, de Weg, de Ster en de Boom.... Ik ben de Bron, de Haven, de Brug, de Weg, de Ster en de Boom.... Ik ben de God die op je wacht.


Download ppt "Ik ben de Bron... Ik ben de Bron... Dit is mijn overvloedig water, zuiver en kristalhelder voor wie dorst naar liefde, affectie, kracht en steun. Dit."

Verwante presentaties


Ads door Google