Van Abbemuseum.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Op zoek naar emotie Gemaakt door: Chantal en Carlijn.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Het boek vs de film Life of Pi.
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Kunstproject groep 8.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Door Marit Mulder.
PowerPoint Luuk Henssen
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Heksen Voorwoord Heksen in sprookjes Kenmerken van de heks Bewijzen
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Kunst omdat het moet… Mijn Droomhuis Bianca Niessen MV1C
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Gemaakt door: Sean, Petra, Lize en Söfyan.
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Gemaakt door mandy voorburg.
Gemaakt door Lars Knoops MV1C, Thema: Landschappen
CKV kunstautobiografie
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Harry Potter Studios.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Vincent van Gogh.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Uw remmen waren niet meer Uw remmen waren niet meer te repareren, dus heb ik de claxon wat luider gemaakt.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
De schilderijen van Rembrandt van Rijn
Kubisme Een stroming in de kunst vanaf 1900 tot ongeveer 1920
Transcript van de presentatie:

Van Abbemuseum

Wat verwacht ik van het van Abbemuseum? Ik had best wel een positieve verwachting van het museum want alle mensen die ik kende en er naar toe zijn geweest waren er vrij positief over geweest. Ook hoorden ik dat er heel veel verschillende soorten kunst waren dus dacht ik dat er wel iets leuk zou bijzitten wat me aansprak.

Beschrijving van de voorstelling Van abbemuseum is een voorstelling waar voornamelijk schilderijen hangen. Het leuk in de voorstelling is dat er veel verschillende soorten stijlen schilderijen zijn. Zodat er meestal wel iets bij zit wat je leuk vind. Er werden ook films vertoont en ook oude meubelstukken.

Schilder leo van gestel. Dit schilderij is gemaakt door Leo van gestel en het heet zittende vrouw en is gemaakt in 1913. je ziet dat Leo van gestel meer van dit soort schilderijen heeft gemaakt in deze kubistische stijl. Dit schilderij hoort bij het synthetisch kubisme want hij heeft iets realistisch getekend maar wel zo veranderd dat het bij deze stroming hoort in het kubisme. De functie van het schilderij is het zelfde gebleven het is nog steeds een schilderij waar je naar kijkt.

el lissitzky Dit schilderij is gemaakt door el Lissitzky tussen 1922 en 1923. el Lissitzky heeft ook meer van dit soort schilderijen geschilderd. De stijl van het schilderij is proud dit is een stijl die hij zelf heeft bedacht heeft de betekenis van de stijl is nog steeds niet helemaal duidelijk. Ik vond dit zelf wel een mooi schilderij omdat het best apart is. Ik denk dat dit schilderij de zelfde functie heeft behouden als die het vroeger had.

Mijn mening Ik vond het uiteindelijk toch niet zo leuk als ik van te voren had verwacht. Had waren vooral schilderijen en daar heb ik niet zoveel mee. Er zaten wel wat mooiere tussen maar de meest vond ik niet zo leuk als ik had verwacht. Dus uiteindelijk vond ik de voorstelling niet zo geslaagd.