De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

* ELLA 6A * * powerpoint kunst *

Verwante presentaties


Presentatie over: "* ELLA 6A * * powerpoint kunst *"— Transcript van de presentatie:

1 * ELLA 6A * * powerpoint kunst *

2 Kunst Er zijn veel verschillende kunstwerken.
Niet alleen schilderijen zijn kunstwerken. Maar ook muziek of beeldhouden enz. Bedenk er zelf ook nog een paar Mischien heb jij zelf ook wel eens kunst gemaakt maar had je het niet door (………) Als je zelf een kunstwerk wilt maken heb je een talent nodig.

3 Talent Om zelf een kunstwerk te maken ( zoals ik) heb je een talent nodig. En talent heeft eigenlijk iedereen maar sommige mensen weten nog niet welk talent ze in zich hebben. Een talent is eigenlijk iets wat je goed kan. Als je een schilderij wil maken heb je een talent nodig. Maar je moet ook iets origineels of unieks bedacht hebben. Want anders is het geen kunst meer. Origineel of uniek is dat je iets zelf bedacht hebt en dat anderen het niet hebben nagemaakt . Een talent kan ook drummen zingen eten of schrijven zijn en nog veel meer.

4 Kunstwerken Er zijn veel verschillende kunstweken.
Je hebt pas een kunstwerk gemaakt als 1; het af is 2: uniek. De meeste kunstwerken die jij kent zijn beroemd daarom zijn ze ook door een bekende schilder geschilderd. Zelf een kunstwerk maken is niet moeilijk. Maar de rest van de mensen moeten het ook nog mooi vinden. Dat gaat het best als het schilderij 1: met een doel geschilderd is 2:als het groot is want dan denken ze dat je er met veel moeite aan hebt gewerkt Over kunst kun je een verschillende mening hebben Want sommige mensen zien dingen anders in een kunstwerk.

5 -Wil jij een kunstenaar worden ?
kunstenaars -Wil jij een kunstenaar worden ? - Dan heb je weinig kans Want alleen de aller aller beste daarin worden kunstenaars. Kunstenaar wordt je niet zomaar. Daar moet je een talent voor hebben. De meeste extreem kuntenaars zijn dood Maar er leven er nog een paar. Maar, of die maken moderne kunst ok za maken beroemde kunst na.


Download ppt "* ELLA 6A * * powerpoint kunst *"

Verwante presentaties


Ads door Google