De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kunst *nienke*.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kunst *nienke*."— Transcript van de presentatie:

1 kunst *nienke*

2 Wat is kunst??? Verschillende soorten kunst:
Sommige mensen denken dat alleen een schilderij of een standbeeld kunst is, maar dat is niet zo. Verschillende soorten kunst: -een schilderij is kunst -een standbeeld - een tekening waar je je best op hebt gedaan en het uniek is. - zingen is ook kunst. -een beeld van ijs. Bijna alles om je heen is kunst al vind je dat misschien niet.

3 beroemde schilders Dit waren een paar kunstenaars er zijn er nog meer.
Dit zijn een paar beroemde schilders -Leonardo da Vinci -Vincent van Gogh -Rembrandt van Rijn -Johannes Vermeer -Pablo Picasso -Peter de Grote Dit waren een paar kunstenaars er zijn er nog meer.

4 Knap...knap…knap… Je hebt veel verschillende soorten talenten.
-taalknap: talent met woorden. -rekenknap: talent met patronen en vormen. -beeldknap: talent met beelden. -beweegknap: talent met beweging, de kunst beweegt echt of geeft een beeld van beweging. -natuurknap: talent met de natuur. -Muziekknap: talent met muziek en rap of een lied bijvoorbeeld.

5 Realistisch en abstract
Wat is een realistisch kunstwerk????? -In een realistisch kunstwerk zie je wat het voorstelt. Hier zijn een aar voorbeelden Wat is een abstract kunstwerk???? -In een abstract kunstwerk zie niet wat het voorstelt. Hier zijn een paar voorbeelden.

6 materialen om kunst te maken heb je verschillende materialen nodig.
Beelden kan je met verschillende materialen maken zoals: Schuurpapier, beton, boetseer was, brons, klei, piepschuim, papier-mache……. De materialen die je nodig hebt voor een tekening: Papier, karton, kwasten, pen, potloden, verf, stiften, doek…

7 Zelf heb ik ook een kunstwerk gemaakt
Daar ga ik nu over vertellen

8 Mijn eigen kunstwerk. Mijn eigen kunstwerk.
mijn eigen kunstwerk staat voor de vrede daarom heb ik een peace teken gemaakt met als opvulling bloemen. De naam van het kunstwerk is: de vrije natuur.

9 Dit was mijn powerpoint.


Download ppt "Kunst *nienke*."

Verwante presentaties


Ads door Google