De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst"— Transcript van de presentatie:

1 Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
Kunst en creatie Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst

2 Waar ga ik het over hebben (kunst)
Wat is kunst Hoe maak je kunst Wat heb je nodig voor kunst Wat voor soorten kunst Hoelang bestaat kunst Wat zijn kunstenaars Vragen en mijn mening

3 Wat is kunst Kunst is iets wat je maakt In kunst wordt in het algemeen verstaan: het product van creatieve menselijke uitingen zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, fotografie en film. Zelf heb ik ook iets gemaakt. Mijn mening is dat kunst iets is wat iemand maakt op zijn eigen manier. Vincent van Gogh deed dat ook hij kreeg schilderles van schilder Pisalo schilder Pisalo leerde hem om met stippen te werken en na een tijdje maakte hij daar strepen van kijk maar: Geboortehuis van Vincent van Gogh in Zundert Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten. Van Gogh wordt tegenwoordig gezien als een van de grote schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat. Tijdens zijn leven werd er waarschijnlijk maar één schilderij verkocht[BRON?]: De rode wijngaard (Poesjkinmuseum in Moskou). Anna Boch, tttt Dit is een zelfportret van Vincent van Gogh ( met strepen )

4 Hoe maak je kunst Soms maak je kunst opzettelijk en soms ook niet. Je hebt eigenlijk niet zo veel nodig voor kunst. Je kan dus ook alleen een papiertje pakken om kunst te makken. dit is mijn kunstwerk

5 Wat heb je nodig voor kunst:
Niet veel Je kan kunst maken met alles Voor mijn kunstwerk heb je niet veel nodig alleen maar een spons en verf

6 Wat voor soorten kunst Je hebt echt heel erg veel soorten kunst Je hebt kunst met stippen, strepen, mensen, dieren natuur en nog veel en veel meer. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor kunst je maakt. Als het mooi is is het mooi, en al het niet mooi is is het niet mooi. Maar meestal is het wel mooi, omdat je het zelf hebt gemaakt.

7 Hoelang bestaat kunst Kunst bestaat al heel erg lang al meer dan 500 jaar Maar de kunst van 500 jaar geleden kennen wij al niet meer Alleen maar van 1700, 1800 en 1900. Meestal word de kunst pas na dat het persoon overleden is bekent.

8 Wat zijn kunstenaars Kunstenaars zijn mensen die een kunstwerk maken met verschillende dingen. Als je een schilderrij in het museum ziet dan krijg je er meestal een uitleg over. Iedereen is eigenlijk een kunstenaar.

9 Vragen en mijn mening Mijn mening is dat alles kunst is.
sommige dingen zijn alleen niet mooi. Mijn favoriete kunstenaar is Vincent van Gogh V R A G E N Hoe heb ik mijn kunstwerk gemaakt? Met wat kan je kunst maken? ( al je kunst maakt moet je niet bang zijn dat het niet mooi word. Ik vond de mijne eerst ook niet mooi )


Download ppt "Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst"

Verwante presentaties


Ads door Google