De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway

Verwante presentaties


Presentatie over: "De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway"— Transcript van de presentatie:

1 De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
The Last Roos Of Summer

2 Samen spel Jij hebt verdriet en pijn zo goed gekend, zou dat de reden zijn dat je gelukkig bent?

3 Vraag Wat heeft mijn denken nog voor nut, als toch weer onverwacht, het blije en het boze komt, wat ik niet zelf bedacht.

4 Te hoog Hij was niet gelukkig, hij was nooit blij, hij reikte te hoog, hij kon er niet bij Toen hij niet meer reikte maar bukte, toen zag hij opeens dat het lukte.

5 Dit Dit moet je lezen, als je iets niet zint, of als een dag wat belazerd begint Hoe zou je het vinden: ik dacht niet zo fijn, als die dag helemaal niet begonnen zou zijn.

6 Lekker Je kunt je zo lekker voelen, dat je je met de beste wil van de wereld niet meer kunt voorstellen dat je je ook wel weer eens beroerd zult voelen En je kunt je zo beroerd voelen, dat je met de beste wil van de wereld niet meer kunt voorstellen,dat je je ook nog wel eens lekker kunt voelen Het is maar goed, dat je, als je je lekker voelt, niet weet hoe lang je je lekker zult voelen, anders zou je je ook dan niet eens lekker voelen.

7 Kracht Er zijn geestelijke krachten, die bergen kunnen verzetten, maar omdat het niet zo eenvoudig is met die krachten om te gaan, blijven de bergen meestal waar ze zijn.

8 Als Als zich heel diep in ons iets omkeert op een dag, wanneer de mensheid ziet wat hij nooit eerder zag, als afgunst en geweld veranderen in iets schoons, dan is vanaf die zelfde dag geluk iets heel gewoons !

9 Gelukkig zijn Elke dag opnieuw proberen, of je rijk bent of berooid, gelukkig zijn moet je leren, er zijn er zat die leren het nooit.

10 De weg Liefde, vreugde of verdriet, wat op je weg komt weet je niet Dus kijk maar niet zo ver vooruit, het heeft geen nut, je ziet geen fluit.

11 Negatief denken Negatief denken is een manier van denken die je je eigen maakt voordat je er erg in hebt Controleer jezelf op dit punt regelmatig, en oefen je in het tegengestelde denken: het positieve.

12 Einde Groetjes, jullie gevoelens goeroe ,Huub


Download ppt "De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway"

Verwante presentaties


Ads door Google