De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Marit Mulder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Marit Mulder."— Transcript van de presentatie:

1 Door Marit Mulder

2 Wat verwachtte ik ervan?
Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt met praten maar eerder met zingen en emoties.

3 Wie maakt het en uit welke tijd komt het?
De regisseur van deze musical is Laurence Connor. De producent van de musical is Joop van den Ende. Verder hebben er nog veel meer mensen dit mogelijk gemaakt zoals de spelers, de Choreografen, decor opbouwers enz. De musical is natuurlijk in deze tijd gemaakt. Maar het speelt zich af tijdens de Vietnamoorlog. Dit is in de tijden 1960 t/m 1980

4 Wat heeft de maker nog meer gemaakt?
Musicals van joop van den Ende: Wicked

5 Wat heeft de maker nog meer gemaakt?
Tarzan

6 Wat heeft de maker nog meer gemaakt?
Petticoat En nog veel meer!

7 Zitten er bepaalde tekens in die iets zeggen over de tijd?
Ja, je ziet natuurlijk veel soldaten en veel typische Vietnamese jurkjes van toen. Ook ziet het decor vooral eruit als de Vietnamese cultuur.

8 Hoe dachten de mensen erover in die tijd?
Toen vond iedereen deze oorlog al een vreselijke gebeurtenis wat we nu nog steeds vinden alleen toen vond denk ik iedereen het erger omdat het toen pas net gebeurd was. Naar aanleiding van deze oorlog hebben ze 25 jaar geleden deze musical gemaakt als een voorbeeld hoe het daar verliep. Deze hebben ze nu herschreven en vernieuwd maar het verhaal is hetzelfde.

9 Beschrijving van de musical
Je moet een heel groot podium voorstellen met een decor, dit decor is in Vietnamese style gemaakt. Ik pak een beeld opname. Zo hebben ze een bar gemaakt waar het meisje werkt op het begin. Hierbij moet je denken aan een rieten bar met een riet dak. Hier lopen veer prostituees die soldaten verleiden die aan een tafel zitten met bier en de meeste met een meisje op hun schoot.

10 Vind ik de voorstelling geslaagd?
Ja! Het was een mooie musical met een dubbel einde. Ik werd er zelf heel erg emotioneel van. Verder vond ik dat er heel goed gezongen werd, ik had alleen bij niet veel mensen dat ik echt kippenvel kreeg, maar als je het kreeg was het echt bijzonder mooi gezongen.

11 Einde


Download ppt "Door Marit Mulder."

Verwante presentaties


Ads door Google