De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dimphy van Dooren. 4HA. CKV."— Transcript van de presentatie:

1 Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Bloemencorso. Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.

2 Toegang.

3 verwachtingen. ik ging op 11 September naar de bloemencorso in Valkenswaard. Ik verwachte heel veel mensen maar dat viel reuze mee. Ook verwachte ik kleine wagentjes van bloemen maar de 14 praalwagens die ze hadden waren echt enorm. We stonden dichtbij en we zagen de wagens goed tot in detail en dat was echt heel mooi om te zien.

4 De Nozzels. Ik heb een wagen uitgekozen die ik heel mooi vind. Het was best moeilijk want ze waren allemaal heel mooi. Deze wagen heet De Nozzels en je ziet dat de wagen uit kleine huisjes bestaat en dat er trollen inzitten. De mensen die deze wagen hebben gebouwd willen fantasie laten zien. Dat is goed uitgepakt.

5 De Nozzels. Deze wagen is gemaakt door Crescendo.

6 De kinderjury. De kinderjury heeft De Nozzels de eerste prijs gegeven. Ze zeiden: “ Duidelijk en leuk dat ze veel echte dingen gebruikt hebben” (de kinderen waren erg onder de indruk van de taart, het brood, de boter en de waterval) “kleurrijk” “De vorm is prachtig”

7 Het ED. Er stond ook een stukje in het ED.
VALKENSWAARD - Buurtschap Hazestraat heeft de 59e editie van het Bloemencorso Valkenswaard gewonnen. Het buurtschap had een wagen gebouwd rond het gedicht 'Opgewonden, afgelopen'. Naast de juryprijs ging Hazestraat er ook vandoor met de Parade prijs. De publieksprijs ging dit jaar naar Buurtschap Crescendo. Ook de prijs voor de grootste stijger en de Kinderjury prijs ging naar Crescendo. Buurtschap Oud Dommelen kwam net een punt tekort voor de juryprijs. Uiteindelijk sleepte het buurtschap wel de Plein prijs in de wacht. De 59e editie van het Bloemencorso Valkenswaard trok ongeveer belangstellenden. Het bleef nagenoeg droog.

8 Overzicht.

9 Conclusie. Functie: De functie van de bloemencorso is entertainen en vermaken. Mening: Ik vond het een geslaagde dag. Het was heel mooi en de moeite waard om er heen te gaan. Ik vind het ook heel knap hoe ze die wagens maken want aan het einde waren de wagens opgesteld op een plein en kon je ze goed van dichtbij bekijken. Ze waren echt helemaal bedekt met bloemen. Mooi!


Download ppt "Dimphy van Dooren. 4HA. CKV."

Verwante presentaties


Ads door Google