De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Harry Potter Studios.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Harry Potter Studios."— Transcript van de presentatie:

1 Harry Potter Studios

2 Opdracht Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest?
Wat is het verschil?

3 Verwachtingen Ik verwacht dat ik het niet heel erg interessant ga vinden. Ik heb geen enkele Harry Potter film gezien, of Harry Potter boek gelezen dus daarom zie ik niet in waarom ik dit zou leuk vinden. Het is leuk om mee te maken en ik zou het zeker aan mijn ervaringen kunnen toevoegen, maar meer dan dat zal het niet zijn.

4 Ervaring Mijn ervaring is eigenlijk sensationeel. Ik dacht dat ik het helemaal niet zo leuk zou vinden, maar het tegendeel is bewezen. Het is werkelijk waar geweldig om de set te zien waar de Harry Potter film echt is opgenomen. Het is eigenlijk ongelooflijk om te bevatten dat je staat op plekken waar ook de karakters in de film hebben gestaan. Daarom vind ik dit een geweldige ervaring en had ik het niet willen missen. Er waren verschillende ruimtes waarbij er enorm veel op je afkwam. Van kleding die de karakters uit de film hebben gedragen tot aan delen van de set zelf. Het was een totaalbeleving en ik heb ontzettend genoten.

5 Verschil Mijn verwachtingen en ervaring komen dus totaal niet overeen. Ik had gedacht dat ik dit niet zoveel zou aan vinden. Dit kwam vooral vanwege het feit dat ik nooit de films heb gezien of de boeken heb gelezen. Maar om daar echt te kunnen staan is een ervaring voor het leven.


Download ppt "Harry Potter Studios."

Verwante presentaties


Ads door Google