De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spel uit de top 20: Fifa ’13..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spel uit de top 20: Fifa ’13.."— Transcript van de presentatie:

1 Spel uit de top 20: Fifa ’13.

2 Wat zijn je verwachtingen vooraf?
Mijn verwachtingen vooraf zijn: Ik denk dat ik het wel leuk ga vinden. Ik ga het met mijn mannelijke huisgenoten spelen die zijn nogal fanatiek en vinden het leuk om te spelen. Wel denk ik dat ik het moeilijk ga vinden ik ben helemaal niet game- achtig aangelegd en ben nogal een kluns in het besturen van de controller.

3 Wat is je ervaring geweest?
Ik vond het wel leuk om het even te doen, maar ik blijf het een moeilijk spel vinden. Bij de oudere fifa was alles makkelijker met spelers bedienen en schieten ging ook makkelijker. Fifa 13 is wel een veel mooier spel, veel betere kwaliteit dat het bijna echt lijkt dat er een voetbal wedstrijd op tv is. Je krijgt echt een goede beleving je zit helemaal in het spel. De volgende keer zal ik het ook niet meer zo snel met mijn huisgenoten spelen. Zij speelden het dit keer nogal fanatiek en vonden het dan ook niet zo leuk dat ik er niks van bakte. En het na 23434x oefenen nog steeds fout deed. Ik zal dus de volgende keer gaan oefenen met mensen van mijn eigen niveau al zullen die denk ik moeilijk te zoeken zijn.

4 Wat is het verschil ? Uiteindelijk vond ik het toch wel leuk om het te spelen maar niet dat ik dat nou vaak ga doen, daar vind ik het niet leuk genoeg voor. 1 keer is genoeg voor mij.


Download ppt "Spel uit de top 20: Fifa ’13.."

Verwante presentaties


Ads door Google