WELKOM TOV’ERS.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Korte inleiding op de Psalmen & Vier vragen bij Psalm 1.
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Bestemming God eren ….
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Davids gouden geheim Wanneer ben je tevreden? Waar vind je je geluk? Wanneer voel je je veilig?
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Hij is de almachtige ! Voor uw dreigen, o God van Jakob,
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Vaderdag 2013.
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
Psalm 139 Een zangstuk van David.
1. Gereformeerde Synode dr. J.G. Geelkerken 3.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
NIET: waarom moest Christus sterven? Om op te kunnen staan en zó de dood te overwinnen! 2.
Zondag 26 mei 2013 Zoetermeer 1. opschrift Psalm 20: bede om overwinning van de koning Hij geve u naar uw hart, en doe al uw plannen in vervulling gaan.
De Ben Adam Psalm 8.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
David, een profeet psalm 16.
In de moederschoot gevormd Psalm 139.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Godsdienst 1 1.
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
MAKE ME Beautiful!!!. HOE BELANGRIJK VINDEN WIJ ONS UITERLIJK?? Maakt mij niets, het gaat toch om je binnenkant?? Echt wel wel belangrijk hoe je eruitziet!!
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Nice to meet you…. op TOV!.
Welkom.
WELKOM OP TOV!.
Welkom op TOV!.
God is trouw Hij gaf zijn woord
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Als ik, omringd door tegenspoed, Bezwijken moet,
Strijd tegen de zonde?.
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Psalm 139.
2 juni 2013 Rotterdam 1. Galaten 4 21 Zegt mij, gij, die onder de wet wilt staan, luistert gij niet naar de wet? 2.
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Beeldenstorm!
Verslaving.
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
1 Van David. Een psalm. Aldus luidt het woord des HEREN tot mijn Here: Zet u aan mijn rechterhand, totdat Ik uw vijanden gelegd heb als een voetbank voor.
“de liefde van God”.
Welkom.
MAKE ME Beautiful!!!. HOE BELANGRIJK VINDEN WIJ ONS UITERLIJK?? WAT WETEN WE EIGENLIJK VAN ONS LIJF?? We gaan dat onderzoeken Door middel van twaalf vragen.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: School; wat doe jij met je talenten?
Welkom en Afkondigingen > ♫OPW:236 ♫OPW:91 ♪146C:1,2 ✝PS139 ♪868:1,2,3 ✡Verkondiging ♪885:1,2 €Collecten ♪575:1,6 ◆Zegen.
Les 7 Schepper Wat doe ik hier vandaag?
Psalm 139: 1-18 en 23,24 Heer, u weet alles van mij, u kent mij.
1. Gods eigendom Wie ben jij? Door Jezus gezocht Door God geliefd
Psalm 139 (1) 22 juli 2018 Den Haag.
Transcript van de presentatie:

WELKOM TOV’ERS

BIDDEN

ZINGEN Psalm 139 : 7 en 14 7. Gij hebt mijn gans gestel doorgrond Zelfs voor mijn eerste levensstond Ik ben verbazend voortgebracht Op ‘t nagaan van Uw wond’re macht sla ik verrukt het oog naar boven ‘k zal U, mijn Schepper, altoos loven

ZINGEN Psalm 139 : 7 en 14 14. Doorgrond m’, en ken mijn hart, o Heer, Is ‘t geen ik denk niet tot Uw eer? Beproef m’, en zie of mijn gemoed, Iets kwaads, iets onbehoorlijks voed’ En doe mij toch met vaste schreden Den weg ter zaligheid betreden

Wie ben ik? Hoe kijk je naar jezelf Wat vind je van jezelf Het denkt God daarover

Als ik naar mijzelf kijk,dan… nooit soms regelmatig vaak Baal ik van mijzelf Vind ik mezelf stom Ben ik niet zo blij Denk ik; kijk,dat ben ik Ben ik redelijk tevreden Vind ik mezelf wel geslaagd Ben ik trots op mezelf

Ben ik oké, zoals ik ben? Waardoor laat jij je beinvloeden Vind je het belangrijk wat een ander over jou zegt Aanvaard jij jezelf zoals je bent of zou je graag iemand anders willen zijn

Psalm 139:1-18,23-24 De goddelijke alwetendheid 1 Een psalm van David, voor den opperzangmeester. HEERE! Gij doorgrondt en kent mij. 2 Gij weet mijn zitten en mijn opstaan; Gij verstaat van verre mijn gedachten. 3 Gij omringt mijn gaan en mijn liggen; en Gij zijt al mijn wegen gewend. 4 Als er nog geen woord op mijn tong is, zie, HEERE! Gij weet het alles. 5 Gij bezet mij van achteren en van voren, en Gij zet Uw hand op mij. 6 De kennis is mij te wonderbaar, zij is hoog, ik kan er niet bij. 7 Waar zou ik heengaan voor Uw Geest en waar zou ik heenvlieden voor Uw aangezicht? 8 Zo ik opvoer ten hemel, Gij zijt daar; of bedde ik mij in de hel, zie, Gij zijt daar. 9 Nam ik vleugelen des dageraads, woonde ik aan het uiterste der zee; 10 Ook dáár zou Uw hand mij geleiden, en Uw rechterhand zou mij houden. 11 Indien ik zeide: De duisternis zal mij immers bedekken; dan is de nacht een licht om mij.

12 Ook verduistert de duisternis voor U niet; maar de nacht licht als de dag; de duisternis is als het licht. 13 Want Gij bezit mijn nieren; Gij hebt mij in mijner moeders buik bedekt. 14 Ik loof U, omdat ik op een heel vreselijke wijze wonderbaarlijk gemaakt ben; wonderlijk zijn Uw werken, ook weet het mijn ziel zeer wel. 15 Mijn gebeente was voor U niet verholen, als ik in het verborgene gemaakt ben, en als een borduursel gewrocht ben, in de nederste delen der aarde. 16 Uw ogen hebben mijn ongevormden klomp gezien; en al deze dingen waren in Uw boek geschreven, de dagen als zij geformeerd zouden worden, toen nog geen van die was. 17 Daarom, hoe kostelijk zijn mij, o God, Uw gedachten! hoe machtig veel zijn haar sommen! 18 Zoude ik ze tellen? Harer is meer, dan des zands; word ik wakker, zo ben ik nog bij U. 23 Doorgrond mij, o God! en ken mijn hart; beproef mij, en ken mijn gedachten. 24 En zie, of bij mij een schadelijke weg zij; en leid mij op den eeuwigen weg.

Wie ben ik? Negatieve gedachten over jezelf God heeft dat niet

Genesis 1; 27 en 31 27 God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem, mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mensen. 31 God keek naar alles wat Hij gemaakt het en zag dat het zeer goed was

Wat God maakt is goed Ieder mens uniek Is de mens dan goed? Of moeten we toch anders worden? Door wie laat jij je leven leiden? Door anderen of door God?

Zingen U die mij geschapen hebt, U wil ik aanbidden als mijn God. In voor- of tegenspoed, uw liefde doet mij zingen. U die mij geschapen hebt, U wil 'k danken hoe ik mij ook voel. En U gehoorzaam zijn. Heer, U bent mijn doel.

Fijne avond!