Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Over ladders en engelen Gods wegen kennen Engelen - OT Genesis 3:24 24 En Hij verdreef de mens en Hij stelde ten oosten van de hof van Eden de cherubs.
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Ik wens je De kracht van god.
De Geest wil je met kracht vervullen! Philip Nunn November Nunspeet.
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
In deze dienst zal Ds. G. F. de Kimpe voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 165 Na de zegen Gz. 121: 1, 3, 7 Schriftlezing: Job. 29: 1, 2, Job.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
Evangelie der genade Vragen :
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Christus: Zijn namen en levensgang
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Bestemming God eren ….
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Vaderdag 2013.
Welkom in deze kerkdienst
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Psalm 25.
Waarom de Bijbel en niet... de Koran?.
De bloedbruidegom Exodus 4.
David, een profeet psalm 16.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
Welkom in deze kerkdienst
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Godsdienst 1.
WELKOM OP TOV!.
WELKOM TOV’ERS.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Engelen.
Verlangens van God.
Met handen en voeten geloven 1
1 4 september 2014 Rijnsburg 4 september 2014 Rijnsburg.
1 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10.
1 Daarom, mijn geliefde broeders, naar wie mijn verlangen uitgaat, mijn blijdschap en kroon, staat alzo vast in de Here, geliefden! 2 Euodia vermaan ik.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
2 58 Daarom, mijn geliefde broeders… 20 Maar nu, Christus is opgewekt, als Eersteling…" 1Korinthe 15 3.
O Heer, wat ben ik moe!.
Welkom.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Als je een doorbraak in je leven wilt, moet je uit je boot stappen!
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Evangelische Baptistengemeente Tilburg ZALIG EN ‘ARM VAN GEEST’ 25 september 2016 R.Rausch © n.a.v. Mattheus 5:1-3 ‘Samen Kerk Zijn: ZALIG’ (deel 2)
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. 8 Juni ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot 1 September. Het team hier is weer blij dat ik ben komen helpen deze zomer. Dit is alweer de 7de zomer dat ik hier ben om mee te helpen in dit conferentie oord.

Hier help ik weer mee met de technische dienst. We gaan weer video opnames maken die worden uitgezonden op de Christelijke tv via de satelliet in het Frans. Dit is een mooie bediening want er is nog erg weinig Christelijke tv in het Frans in de wereld. Buiten Frankrijk zijn er veel landen waar voornamelijk Frans wordt gesproken.

Op de foto sta ik met het team hier; van Links naar Rechts; Daniel, Sergine en Andre, Jacqueline, Marbella, Bruno

Kijk naar de mooie vernieuwde Christelijke tv websites in het Engels en Spaans

Van 7-15 Augustus hebben we weer de grote conferentie in de tent. De tent gaan we 14 Juli weer opzetten. Dan alles in de tent instaleren. Mijn taak tijdens de conferentie is om ervoor de zorgen dat alles technisch goed werkt en de video opnemen.

Voor mijn vertrek uit Indonesië ben ik nog een week mee geweest met het Oog operatie team. Ik heb mee geholpen alle apparatuur aan de praat te houden. 101 mensen zijn geopereerd en kunnen weer zien. Prijs De Here Jezus.

Ik hoop in November al weer naar Indonesië te gaan, dit keer voor 6 maanden. Want er is veel te doen. Ik heb in het Hospitaal wat ondergrondse waterleiding lekkages ontdekt, en die leidingen moeten snel vervangen worden. Ook wordt de voltage van de generators veranderd van 120 volt naar 240 volt. Heel voorzichtig en systematisch moet alles worden overgezet zodat geen enkel apparaat verbrand. Er is heel veel te doen en daarom was het moeilijk om weg te gaan vandaar dat ik beloofd heb eerder terug te gaan. Ik zal nu al mijn ticket moeten kopen om een goede prijs te betalen. Ik bid dat God zal voorzien.

12 Juni was het een jaar geleden dat 9 mensen, werkzaam in het Hospitaal in Sada Jemen, ontvoerd waren. Het stoffelijk overschot van 3 zijn toen direct gevonden. En Prijs de Heer op 17 Mei zijn 2 kinderen na 11 maanden levend gevonden door Saoedi-Arabische autoriteiten. Hun haren donker geverfd met henna. Lees meer op de links; (Fotos en Video)

Wil je meehelpen met de ticket naar Indonesië. Stuur je gift tgv; “Ticket”. 15 September zijn mijn ouders Piet en Klaasje Huisman 50 jaar getrouwd. Je bent van harte uitgenodigd. Tussen 14:00 – 22:00. Buitenhof AW Swifterbant. Zie de nieuwe video van het werk van mijn ouders in de Oekraïne op; Op dit moment zijn ze alweer in de Oekraïne voor 2 weken.

Mattheüs 5: 11 Zalig zijt gij, wanneer men u smaadt en vervolgt en liegende allerlei kwaad van u spreekt om Mijnentwil. 12 Verblijdt u en verheugt u, want uw loon is groot in de hemelen; want alzo hebben zij de profeten voor u vervolgd.

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.