De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:"— Transcript van de presentatie:

1 Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014
Thema:

2

3 Bevestiging

4 Vader, maak ons tot een zegen hier in de woestijn
Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang! Vader, maak ons tot een zegen hier in de woestijn Wachtend op Uw milde regen om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij Van Uw liefde delend waarin wij zelf tot bron van vrede zijn. Zegen ons waar we in geloof voor leven Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God zegen ons tot in eeuwigheid!

5

6 God heeft een plan met je leven, je bent hier met een doel
God heeft een plan met je leven, je bent hier met een doel. Geloof het diep van binnen, ‘t is meer dan een gevoel. Hij doet meer dan je kan bidden, Hij is groter dan je denkt. Ik weet dat Hij je helpt, ik weet dat Hij je kent. Dus stap uit je boot, durf op water te lopen. Vraag God om hulp en de hemel gaat open. Wees maar niet bang, Hij is altijd bij jou. In de storm in de strijd, in een moeilijke tijd: God is trouw.

7 Jona gaat op reis

8

9 Je was baby, je was peuter, je was basisschoolkind tot nu toe is je weg voor een groot gedeelte door ons, je ouders, uitgestippeld. We hebben met liefde voor je gezorgd, met je gespeeld, je bij de hand genomen en je leren lopen. Je werd gedoopt en opgenomen in de gemeenschap van de kerk en we vertelden je de verhalen over Gods volk onderweg. En bijna steeds was jouw weg de onze. Nu ben je elf of twaalf je staat voor de overgang naar een nieuw deel van je leven. Je wereld is groter geworden en steeds meer maak je eigen keuzes zoek je je eigen weg. We laten je los, je mag gaan Je neemt je capaciteiten mee als een houvast wanneer het soms moeilijk is en je je klein voelt maar ook als een uitdaging om verder te groeien en te ontwikkelen Je neemt ook je dromen mee. Zij zijn de horizon waar je je ogen op richt, zij geven richting aan de weg die je kiest, zij geven vorm aan de ruimte die je hoopt te vinden. En wij zullen er steeds voor je zijn om van je te houden om je te steunen om je op te vangen als je dreigt te vallen. Als wens geven we je mee dat je verder mag opgroeien met de capaciteiten en dromen die je nu hebt en die je nog zult vinden en ontdekken in verbondenheid met ons en de mensen om je heen. Dat God bij je zal zijn waar je ook gaat en dat je, gedragen door de Geest, zult leven in het spoor van Jezus van Nazareth.

10 Vader, Zoon en Heil’ge Geest Zijn je reisgenoot geweest Rosa, trek nu met Hem voort Hij zal leiden door Zijn Woord God is Vader bovenal Hij bewaart je overal Jurgen durf met God te gaan Nooit zal Hij je laten staan Ooit door God geschonken kind Ruben, wees jij maar zijn vriend Waar je ook ooit heen zult gaan Door Gods trouw blijf jij bestaan! Gods familie, dat zijn wij Elisa, daar hoor jij bij Weet je welkom bij de Heer Groei naar Hem toe, keer op keer God neemt jou ook aan Zijn hand Mee naar het beloofde land Matthijs, overwin met Hem Luister steeds weer naar Zijn stem

11 Joëlle hoeft niet bang te zijn
God heeft jou als kind gemaakt Trouw de jaren door bewaard Jarno, overwint met God Telkens weer het blinde lot Reisgenoot van onze Heer Allard leef met Hem steeds weer Waar je gaat en waar je staat God is het die jou bewaard Joëlle hoeft niet bang te zijn Ook al voel je soms wel pijn Want de Heer gaat aan je zij Overal is hij er bij Marit kijk eens om je heen Jij bent hier echt niet alleen God kent ieder kind bij naam Hij wil altijd met je gaan

12 Deze groep mensen maakt eind deze week een reis van km naar Nyíregyháza Hongarije om daar te klussen in en rondom het tehuis voor meisjes en vrouwen “Magdaleneum” Gods zegen krijgen ze mee, en over twee weken hopen we hen behouden weer in ons midden te mogen begroeten.

13


Download ppt "Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:"

Verwante presentaties


Ads door Google