De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten."— Transcript van de presentatie:

1

2 Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten ook volharden en er steeds voor vechten elke dag. Dit leven is een voortdurende strijd! We mogen nooit moe worden als we het paradijs willen verdienen.”

3 Brief 23, 4 “Wees er zeer aandachtig voor dat je het goede voorbeeld geeft en de dingen met grote voorzichtigheid doet; met het enige doel God te behagen.”

4 Brief 25,7 “Zeg van mijnentwege een bemoedigend woord aan ieder van mijn dierbare zusters. Spreek ze allen veel moed in en dat ze elkaar als goede zusters beminnen. Dat ze allen de christelijke liefde echt beoefenen. Wijs hun het paradijs waar we allemaal eens samen zullen zijn.”

5 Brief 28,4 “… ik beveel je aan, hé, het goede voorbeeld te geven aan je medezusters. Als je wilt dat de boot goed vooruitgaat en dat de zusters je eerbiedigen en je vertrouwen, dan dien je in alles een voorbeeld van deugdzaamheid te zijn, bijzonder in het nauwkeurig onderhouden van de heilige regel.”

6 Brief 37, “Laten we werkelijk de Heer danken om zoveel genaden en omdat Hij ons, arme stakkers, wil gebruiken om wat goed te doen. Dat God u zegent en helemaal tot de zijne maakt, samen met mij…”

7 Brief 47,10 “En jij, mijn goede zuster Giovanna, ben je gelukkig
Brief 47,10 “En jij, mijn goede zuster Giovanna, ben je gelukkig?… Wees altijd blij en als u moeilijkheden hebt, leg ze dan allemaal in het hart van Jezus.”

8 Brief 55, 6 “En ik zal het Kind Jezus bidden dat Hij… u de echte nederigheid geeft, de christelijke liefde, de gehoorzaamheid en de echte liefde tot Jezus. Ik bid Hem en ik zal er altijd voor bidden dat Hij u die deugden geeft of ze u laat behouden…”

9


Download ppt "Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten."

Verwante presentaties


Ads door Google