De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groetjes uit Frankrijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groetjes uit Frankrijk."— Transcript van de presentatie:

1 Groetjes uit Frankrijk.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2010 Daniel Huisman Mobiel Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. 8 Juni ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot 1 September. Het team hier is weer blij dat ik ben komen helpen deze zomer. In November ga ik DV. weer naar Indonesië voor 6 maanden. In Oktober reis ik via Curaçao.

2 Van 7 – 15 Augustus hebben we weer het jaarlijkse Evangelisatie kamp hier in Frankrijk gehouden, wat een geweldige tijd om dit mee te maken en om mee te helpen. De laatste 7 jaar ben ik hier elke zomer geweest om mee te helpen. Ik help mee met alles en wat maar nodig in praktisch opzicht. Opbouwen van de tent, verlichting en apparatuur in de keuken aansluiten. En verder ben ik altijd wel bezig met iets te repareren.

3 Kijk naar de mooie vernieuwde Christelijke tv websites in het Engels en Spaans.
Met 2de hands televisies richt ik elk jaar de video studio in, in de tent om de video opnames op te nemen die in de tent worden gehouden.

4 Op de foto onder een mooi overzicht van de tent samenkomst.

5 Op de foto mijn ouders van 1960 – 2010.
Op de foto mijn ouders van 1960 – 2010. Mijn Ouders hebben 30 jaar fulltime als missionarissen in de zending gewerkt. Vanaf 1962 in Frans Guyana daarna naar Curaçao in het Caribische gebied. (Ik was erbij!) En ook voor 1962 hebben ze veel afgereisd naar alle hoeken van NL om te preken in al de nieuwe “Volle Evangelie” gemeentes van de “Opwekking van toen”. (Toen was ik nog niet geboren) Mijn vader zegt wel eens; “Als ze later bloemen op mijn graf leggen dan heb ik er niets aan”.

6 Nu is er een mooi moment om hen te feliciteren;
Ze zijn 15 September a.s. 50 jaar getrouwd, jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Nodig graag alle bekenden uit die mijn ouders ook nog kennen. Iedereen is welkom met of zonder persoonlijke uitnodiging! Het beste cadeau dat ze kunnen krijgen is jullie en oude bekenden te ontmoeten. In Oktober willen ze graag op Curaçao zijn en ook daar een dag een viering hebben. Op Curaçao zijn nu al wel 20 Volle Evangelie gemeentes voortgekomen uit hun pionierend werk sinds Uitgezonden door Evangelist Karel Hoekendijk, zie; En het kinderwerk van kinderhuis Hebron gaat nog steeds door en waaruit ook weer andere kinderhuizen zijn ontstaan en niet te vergeten het drugverslaafden werk waaruit enkele geweldige Pastors zijn voortgekomen.

7 Woensdag 15 September zijn mijn ouders Piet en Klaasje Huisman 50 jaar getrouwd. Je bent van harte uitgenodigd. Tussen 17:00 – 22:00 Adres; De Branding School, ZuidSingel 32, 8255 CH Swifterbant. Op hun oudere leeftijd zijn zij nog steeds actief in de Stichting “Helping Hands” voor de kinderen in de Oekraïne. Zie de Video en Nieuwsbrief van het werk van mijn ouders in de Oekraïne op; Ze zijn net weer terug van een reis met de auto naar Oekraïne (1600 km) om verlaten kinderen te helpen en hulp goederen te brengen in het armste land van Europa. Sommige mensen vragen hoe het komt dat ik in de zending ben?; Wat een beter voorbeeld heb ik van mijn ouders? God, Jezus Christus natuurlijk.

8 Stuur Uw gift tav; “50 jaar”
Wil je meehelpen met een mooi kado (naar hun eigen keuze) voor mijn ouders? Stuur Uw gift tav; “50 jaar” 13 September wordt ik 48 jaar. Je mag me op 15 Sept. ook komen feliciteren.

9 Mattheüs 28:19 Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb.

10 voor je gebeden en gaven.
Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

11 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant
ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

12 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op;
Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Groetjes uit Frankrijk."

Verwante presentaties


Ads door Google