De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December 2011 +57 321 2270661 Colombia

Verwante presentaties


Presentatie over: "Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December 2011 +57 321 2270661 Colombia"— Transcript van de presentatie:

1

2 Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December 2011 +57 321 2270661 Colombia DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.com www.DanielHuisman.com DanielHuisman@Yahoo.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes vanuit Colombia. 11 November ben ik met Jennifer Sanchez getrouwd in Chili. We zijn nu in Colombia Zuid Amerika voor een week en we vieren Kerst samen met enkele kinderen en vrijwilligers van de www.PrisonFellowshipColombia.com en www.YwamMedellin.com waar ik vroeger ook gewerkt heb. www.PrisonFellowshipColombia.comwww.YwamMedellin.com

3

4 29 December gaan we naar Curaçao. Op zaterdag 7 Januari hebben we onze “Huwelijks Herhaling” in het gebouw die mijn ouders in 1967 hebben verbouwd als het eerste gebouw volledig ingewijd voor het Volle Evangelie op Curaçao “Stromen van Kracht”. www.StromenVanKracht.nlwww.StromenVanKracht.nl Je bent bij deze van harte uitgenodigd. Aanvang 5 uur pm met een slideshow van foto’s en video uit Chile en daarna komt de Bruid binnen. Rio Canarioweg 28 Kerk gebouw van “Bida Nobo” Curacao. Daniel en Jeny getrouwd in de burgerlijkestand van San Pedro, Concepcion, Chili. 11-11-11 Om 11:00 uur.

5 Foto’s bekijken ? … Op deze website kan je de foto’s zien van ons huwelijk. http://111111.DanielHuisman.com http://111111.DanielHuisman.com Hier zet ik ook al jullie gelukwensen die je opstuurt per Email. DanielHuisman@Yahoo.com DanielHuisman@Yahoo.com Het is dus ook ons gastenboek. “Daniel en Jeny, Wat gaan jullie nu doen?... “ … Met Gods hulp willen wij ons toewijden om fulltime de Zending in te gaan als vrijwilligers om mensen in nood te helpen. We gaan door met zendings werk precies zoals u van mij gewend bent.

6 Uitnodiging Huwelijksherhaling op Curaçao: Datum: Zaterdag 7 Januari 2012. Tijd: 5 uur smiddags. Plaats: In het gebouw van de “Bida Nobo” Kerk aan de RioCanarioweg 28. www.IglesiaBidaNobo.org www.IglesiaBidaNobo.org Uitnodiging Huwelijksherhaling in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012 Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel) www.WitKerkje.nlwww.WitKerkje.nl

7 Samen met Jeny ben ik meegeweest met haar Pastor 300 km naar het zuiden van Concepcion. Op de foto links de samenkomst voor “Eerste Steenlegging” van het nieuw kerk gebouw in het gebied van de Mapuche Indianen. Jeny sprak hun ook toe bij de inzegening. Enkele oudere mensen kenden Jeny haar Oma Carmen nog, zij heeft vroeger als zendelinge gewerkt in dat gebied. Op de foto’s; De Pastor en Jeny. Hij is een actieve man die veel doet om de mensen te vertellen van Jezus Christus in Chili en ook onder de originele bewoners de “Mapuche Indianen” http://nl.wikipedia.org/wiki/Mapuche http://nl.wikipedia.org/wiki/Mapuche

8 Van Januari t/m Mei gaan we meehelpen als vrijwilligers in het Zending Hospitaal op Borneo Indonesië. Op de foto sta ik samen met Dr. Geary, beter bekend als “Opa” (De Indonesiërs gebruiken nog steeds een aantal Nederlandse woorden) Hij is de oprichter van het Hospitaal sinds de jaren ’60 en komt uit USA. Op de achtergrond zie je het hospitaal. Ze zien uit naar mijn komst om mee te helpen met de voortzetting van de vernieuwing van de waterleidingen en allerlei andere technische reparaties en klusjes. Door de vele lekkages in de oude waterleidingen is er soms niet genoeg water in de zomer.

9 Van 20-29 December zijn we in Colombia om mee te helpen met de kerstviering voor kinderen en vrijwilligers. Van 29 December – 11 Januari zijn we op Curaçao. Daarna gaan we via Miami naar Indonesië waar we 4 maanden gaan werken in het Zendings Hospitaal als vrijwilligers in de technische afdeling.

10 Een ziektekostenverzekering met werelddekking is verplicht voordat we de zending ingaan. Per 1 januari moeten we daar gezamenlijk 3000 Euro voor betalen en dan zijn we voor heel 2012 gedekt. We bidden dat God zal voorzien. Wil je meehelpen? Stuur je gift tgv: “Verzekering”.

11 Genesis 2:24 Daarom zal een man zijn vader en zijn moeder verlaten en zijn vrouw aanhangen, en zij zullen tot een vlees zijn.

12 11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny zijn getroud in Chili

13 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

14 Wij wensen u een gezegend Kerstfeest en een gelukkig Nieuw Jaar 2012

15 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

16 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December 2011 +57 321 2270661 Colombia"

Verwante presentaties


Ads door Google