De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81399142041

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81399142041"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81399142041 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes vanaf het eiland Borneo in Indonesië. 23 Januari ben ik aangekomen in Indonesië. Hier blijf ik tot 16 Mei.

2 Ik werk weer mee in het Zendings Hospitaal Bethesda. Ze hebben weer uitgezien naar mijn komst. Allerlei apparaten zijn weer aan reparatie toe en veel projecten neem ik op mij, zoals water distributie, afvoer, wasmachines, etc. En ik wordt altijd wel geroepen van de ene klus naar de andere om hier en daar urgente reparaties te verrichten.

3 Veel medische apparatuur hier is uit de VS gedoneerd of 2de hands gekocht, dus is het voltage anders, namelijk 110 volt. Op de foto heb ik net een transformator in een couveuse geplaatst die de stroom van 220 volt omzet naar 110 volt.

4 Het hospitaal bestaat al meer dan 40 jaar en is 36 jaar geleden verhuisd naar de nieuwe locatie, 2 uur lopen verder. Elk jaar op het jubileum van het hospitaal eind Februari wordt er een wandelmars georganiseerd die we 's morgens vroeg houden tussen de 2 plaatsen in.

5 Het hospitaal is een mooi getuigenis voor de hele wijde omtrek, velen kennen het hospitaal en vinden het een heel mooi en goed werk wat wij als zendelingen doen voor de bevolking hier. Regelmatig gaat er een dokters team op uit heel ver de binnenlanden in om zieke mensen te kunnen verzorgen en genezen. Kun je je indenken dat je in het midden van het oerwoud woont en er geen hospitaal in de verre omgeving als je ziek bent? Wat zijn die mensen blij met deze zegen.

6 Het Hospitaal Bethesda bestaat uit verschillende afdelingen met 250 lokale werkers. 1.Polikliniek met 25000 patiënten per jaar. 2.Hospitaal met 90 bedden met een hoge kwaliteit medische verzorging en de armen worden gratis verzorgd. 3.Onbereikbare gebieden; 4 Klinieken diep in het oerwoud die alleen maar bereikbaar zijn met vliegtuigjes die 70 dorpen; 13000 mensen bereiken. 4.De 3 jarige Professionele Verplegerschool waar 40 studenten per jaar als Verplegers afstuderen die overal in het land aan het werk kunnen. 5.En het Evangelisatie team die de geestelijke begeleiding van de patiënten en werkers verzorgt.

7 Er is veel werk te doen hier en ik mis echt een goede gereedschap set. Op de foto ziet u een mooie folder van de dichtstbijzijnde winkel voor gereedschap, 4 uur rijden hier vandaan, ze kunnen die hele gereedschap set leveren in een mooie opsluitbare kast. Dat is nu iets wat we echt nodig hebben hier. Er is zoveel reparatie werk te doen dat goede gereedschappen hoogst noodzakelijk zijn.

8 Wil je ook meehelpen met de gereedschap set kopen? Stuur je gift tgv “Gereedschap” Zie; http://www.HartVoorHaiti.nl Johan Smoorenburg helpt de mensen in Haïti na de vreselijke aardbeving.http://www.HartVoorHaiti.nl

9 Mattheüs 20:34 Jezus werd met ontferming bewogen en raakte hun ogen aan, en terstond werden zij ziende en zij volgden Hem.

10 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

11 Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

12 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.


Download ppt "Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81399142041"

Verwante presentaties


Ads door Google